Home Madworkshop

Madworkshop

 

Det får du ud af workshoppen:

√ Du lærer om de råvarer, som er gode for din hjerne og krop – og lærer du hvordan du rent faktisk bruger dem 

√ Du lærer at få grøntsager til at smage godt – selvom du ikke er vant til at stå i et køkken

√ Du lærer at sammensætte et måltid, som både din hjerne og smagsløg vil elske 

√ Du får ny inspiration til at lave mad, som ikke tager timevis at lave – men som smager fantastisk!

√ Du møder andre som har samme interesse for mad som dig 

One Pot Thai quinoagryde

Workshoppen foregår således:

√ Ved ankomst får du serveret en lækker hjerne-morgenmadsanretning 

√ Introduktion til dagen

√ Oplæg fra Ida & Maria om hjernemad og geniale grøntsager 

√ Undervejs taler vi om hjernemad og du får serveret snacks og drikke under workshoppen

√ Så går vi i køkkenet og laver retter, som du kan spise til både frokost og aftensmad – det er her hvor du skal i køkkenet og lære at lave maden

√ Dernæst går vi til dagens søde indslag i form af en sund og lækker dessert – der indeholder ingredienser, som din hjerne og krop vil juble over

√ Og så skal vi til det sjove – nemlig at spise al maden. Her tager vi for os af retterne og hyggesnakker over bordet

Hindbær chiamousse

Du får:

√ 4 timers undervisning og foredrag om hjernemad og hvilke råvarer der er gode for dig 

√ Morgenmad, snacks og drikke, frokost, aftensmad og dessert. Alle opskrifter er mælkefri, sukkerfri og glutenfri. Og der bliver brugt økologiske råvarer på workshoppen.

√ Alle opskrifter i en smuk e-bog med billeder

√ E-bogen “Hjernemad – mad der gør dig knivskarp på øverste etage”, som har solgt 1400 eksemplarer og har været 2 gange i Alt for damerne

√ Bonusser og ekstra rabatter

Gulerodsfrikadeller og lilla spidskålssalat

Workshoppen er for dig som: 

√ Har følger efter hjernerystelse og som gerne vil lære noget mere om hjernemad og ernæring 

√ Gerne vil have mere energi, bedre koncentration, bedre fordøjelse – som påvirker din hjerne

√ Gerne vil have smukkere hud, stabilt blodsukker – så du ikke får lyst til at spise alt i chokoladeafdelingen om eftermiddagen 

√ Gerne vil spise flere grøntsager og som har alle de bedste intentioner i verden, men som ikke aner hvordan du skal få det gjort

Broccolisalat med gurkemeje-appelsin dressing

BONUS: 

√ Du får den populære e-bog “Hjernemad – mad der gør dig knivskarp på øverste etage” når du tilmelder dig workshoppen

√ Q&A time online d. 29 juni kl. 20-21, hvor du kan stille alle de spørgsmål du måtte have til os (i vores lukkede FB gruppe)

√ Lukket facebook-gruppe, hvor du kan dele erfaringer og billeder med dine medkursister 

Hvem er vi:

Ida Hjorth 

 

I 2011 fik jeg en meget alvorlig hjernerystelse, som lægerne spåede, at jeg aldrig ville komme mig over – alligevel blev jeg (ved egen hjælp) 100% rask – og faktisk har jeg det på mange måder bedre end før, både fysisk og psykisk, og har siden 2014 levet af at hjælpe andre med hjernerystelse. Jeg er forfatter til 6 bøger. Og så har jeg sammen med Umahro Cadogan skabt “Hjernemadsprogrammet til dig med hjernerystelse”.

Jeg har en stor passion for nærende mad til hjernen og glæder mig til, at lære dig om det på denne workshop.

Maria Engbjerg 

 

Grøntsagspassionist, madskribent, forfatter og stylist stifter af Vanløse Blues. Forfatter til bøgerne ’Geniale Grøntsager’, ‘Velsmagende vegansk & vegetarisk’ og den kommende bog ‘Sunde Skåle’.

Jeg elsker grøntsager – faktisk så meget at jeg kalder mig selv grøntsagpassionist. Jeg vil gerne gøre op med manges fordomme om, at grøntsager er kedelige, sunde og bare et tilfældigt tilbehør på tallerkenen. Ofte er det kødet der tages udgangspunkt i, men den tankegang vil jeg gerne vende om på.

Jeg vil gerne inspirere folk til, at tage udgangspunkt i grøntsagerne, de er nemlig geniale, og faktisk har jeg udgivet kogebogen ’Geniale Grøntsager’, som tager udgangspunkt i hver enkelt grøntsag og tilberedes på forskellige måder.

Grøntsager er smukke, sunde, tilfører os masser af vitaminer, mineraler og fibre og giver os fantastisk energi.

Derudover er jeg mor til Alma på 10 år, så jeg kender til udfordringen med at få serveret de grønne sager på en ny og spændende måde, så de faktisk bliver spist.

 

Praktisk: 

Sted: ‘Shantiroom’. Lavendelstræde 5-7, baghuset 3. sal, 1462 København K

Dato: Lørdag d. 24 juni kl. 9-13 (inkl. pauser og spisning).

Maks 10 deltagere – kun 2 pladser tilbage

Sidste frist for tilmelding: Fredag d. 23. juni kl. 23.59.

Pris: 1500 kr. inkl. alt ( normalpris 2000 kr)

 

Tilmeld dig her: Hjernemadsworkshop

 

Æv, jeg kan ikke denne dag, sæt mig på ventelisten her, og lad mig vide hvornår næste workshop vil finde sted