Blomkålssalat med granatæble, avokado & persille

Denne enkle, men smukke salat, var en del af aftensmaden i lørdags.
Jeg elsker når en salat indeholder noget blød og noget sprødt og det er lige hvad denne salat gør med den sprøde blomkål, bløde avokado og så en massse knasende granatæble kerner.

Du skal bruge:

1 blomkål
1 moden avokado
2 forårsløg
Kernerne fra 1/2 granatæble
1 håndful bredbladet persille

Dressing:

2 spsk hvidvinseddike
1 spsk sesamolie (giver en dejlig smag)
salt og peber

Sådan gør du:

Pisk alle ingredienserne til dressingen sammen.
Skær blomkålen i mindre buketter, kom dem i en skål og vend dressingen i.
Bank kernerne ud af granatæblet ved at holde skæres siden ned i din håndflade og slå så med en grydeske på skrællen – pas på det kan godt sprøjte en del!
Fjern den hvide skal, den er super bitter og ikke rar at få i munden.
Skær avokadoen i mudrette stykker og fordel den over salaten.
Skær forårsløget i skiver og hak persillen groft og drys det over salaten.

Og så er den klar til servering!