Blomkålssalat med persille, citronskal og pinjekerner

Knasende sprød blomkål, forfriskende citron, frisk persille, lækre pinjekerner og en god olivenolie det er alt hvad denne salat indeholder – men den er intet mindre end fantastisk!
Både kruspersille eller bredbladet persille kan anvendes og varier gerne nødderne. 
jeg har også lavet den med hasselnødder – det er også rigtig godt.
Du skal bruge:

1 blomkål
Skal af 1 økologisk citron
En god håndfuld persille
En god håndfuld pinjekerner
1-2 spsk oliveolie
1 tsk flagesalt
Sådan gør du:

Bræk blomkålen i mindre stykker, kom dem i en skål, vend dem i olivenolie og salt.
Riv skallen af citronen, hak persillen og rist pinjekernerne på en tør varm pande.
Kom alle de 3 ting i skålen med blomkål og vend det hele godt rundt.
Og så er salaten klar til servering!
God fredag og god weekend