3 x råkost – den søde, den grove og den spicy

3 x råkost - den søde, den grove og den spicy

3 x råkost – den søde, den grove og den spicy.

3 x råkost - den søde, den grove og den spicy3 x råkost - den søde, den grove og den spicy3 x råkost - den søde, den grove og den spicy3 x råkost - den søde, den grove og den spicy3 x råkost - den søde, den grove og den spicy

xxx

xxx

3 x råkost – den søde, den grove og den spicy

3 x råkost – den søde, den grove og den spicy

Kong gulerod

xxx

Marokkansk gulerodssalat med kikærter, rosiner og masser af krydderurter
Grønkålssalat med kanelbagte gulerødder
Gulerodspesto med hasselnødder og basilikum

Lad mig da også lige høre hvad du syntes om opskriften…

Hvis du laver opskriften, så lad mig da lige høre hvad du syntes om den i kommentarfeltet, ikke?

Del den endelig også på Instagram og tag mig @vanloseblues og brug #vanloseblues, så jeg ikke går glip af dem.
Jeg vil elske, at se din kreation af min opskrift!

3 x råkost - den søde, den grove og den spicy

3 x råkost - den søde, den grove og den spicy
 
Ingredienser
  • Den søde:
  • 4 gulerødder, groft revet
  • 2 spsk kokos
  • Saft af ½ lime
  • 1 spsk olivenolie
  • 2 spsk rosiner
  • ½ tsk kanel
  • ½ tsk havsalt
  • Lav en marinade af limesaft, olivenolie, salt og kanel. Læg rosiners i blød heri så længe som muligt.
  • Rist kokosen på en varm pande, tag det af varmen når det dufter og er gyldent.
  • Lige inden servering vendes marinaden med rosiners i og den ristede kokos i gulerødderne.
  • En anden god version af råkost er denne spicy udgave, jeg laver den rigtig tit som frokost i weekenderne og spiser luksus fiskedeller inde fra torvehallerne til - uhm yndlingsfrokost!
  • Den spicy:
  • 4 gulerødder, groft revet
  • 100 g optøede og afbælgede edamamebønner
  • 2 forårsløg, i tynde skiver
  • 1 stor håndfuld koriander, groft hakket
  • 1 rød chili, befriet for sten og fint hakket
  • ½ håndfuld groft hakkede cashewnøddder
  • Saften af ½ lime
  • 1 spsk sesamolie
  • Havsalt & friskkværmet peber
  • Lav en marinade af limesaft, sesamolie, salt og peber.
  • Vend hele balladen sammen og den er nu klar til servering.