Grønkålssalat med nektarin, tomat & peanuts

Jeg havde stadig et par nektariner liggende i køleskabet efter jeg havde lavet Nektarinrelish og de skulle selvfølgelig prøves at komme i en salat. Grønkål er blevet et af mine favorit kål, elsker den friske smag det har og hvis man krammer dressingen ind i kålen bliver den blød og lækker, men stadig sprød og bliver derfor nemmere at tykke sig igennem.
Du skal bruge: 

1 pose frisk grønkål
2 nektariner
6 tomater
1 rødløg
1 håndfuld saltede peanuts

Dressing:

2 spsk æblecidereddike
2 spsk olivenolie
Havsalt og friskkværnet peber

Sådan gør du:

Skær grønkålsbladene af de grove stængler, skyld og slyng grønkålen og kom dem i en skål.

Rør dressingen sammen og hæld den over grønkålen.
Kram dressingen ind i kålen til de bliver bløde.
Skær tomaterne og nektarinen i mundrette tern og rødløget i små tern.
Vend det sammen med grønkålen og drys med peanuts.

Salaten blev serveret sammen med en god 80’er klassiker; farsbrød!