Gulerodspesto med hasselnødder og basilikum

 Gulerodspesto med hasselnødder og basilikum
Pesto, bare én lille bitte skefuld, men så meget smag!
Gulerodspesto med hasselnødder og basilikum

Gulerodspesto med hasselnødder og basilikum

Gulerodspesto med hasselnødder og basilikum

Denne pesto adskiller sig fra de klassiske pestoer, hvor krydderurter er hovedingrediensen.
I denne pesto er det gulerødder, der har tager den plads.
Den får smag fra ristede hasselnødder og basilikum.

Det er anderledes, men så skønt!

xxx

xxxx

Gulerod-chili hummus
Gulerodssuppe med fennikel og appelsin
Gulerodskage pandekager

Lad mig da også lige høre hvad du syntes om opskriften…

Hvis du laver opskriften, så lad mig da lige høre hvad du syntes om den i kommentarfeltet, ikke?
Del den endelig også på Instagram og tag mig @vanloseblues og brug #vanloseblues, så jeg ikke går glip af dem.

Jeg vil elske, at se din kreation af min opskrift!

Gulerodspesto med hasselnødder og basilikum

5.0 from 1 reviews
Gulerodspesto
 
Forberedelse
Tilberedning
Samlet
 
Forfatter:
Opskrifts type: Pesto
Ret: Tilbehør
Antal personer: ca. 4 dl.
Ingredienser
  • 500 g gulerødder
  • 60 g ristede hasselnødder - dem fra Nøddebazaren er de bedste!
  • 2-3 spsk. citronsaft
  • 1 spsk. olivenolie
  • 1 håndfund frisk basilikum
  • Salt og peber
Fremgangsmåde
  1. Skræl gulerødderne og skær den i mindre stykker.
  2. Kog gulerødderne til de er møre, ca. 20-25 min.
  3. Lad gulerødderne køle ned.
  4. Kom alle ingredienser i en foodprocessor og blend det jævnt og cremet.
  5. Smag til med salt og peber.
  6. Kom gulerodspestoen i et glas med låg
  7. Opbevar pestoen på køl her kan det holde sig ca. 1 uge.
  8. Men den smager så godt, at den er spist længe inden ....

 

GemGem