Sesam falafler i kålwraps

Den mest klassiske måde at spise falafler på, er i et pitabrød, men hvis man gerne vil skære ned på indtaget af kulhydrater, men stadig gerne vil vil spise sine falafler i noget, så er sådan nogle spidskålswraps intet mindre end geniale.
Spidskålen et tilpas robust til at kunne klare opgaven, men også tilpas blød til at man sagtens kan tygge sig igennem sådan et helt blad uden kæberne giver op halvvejs.
Hvis du er så heldig at kunne få fat i et rødt spidskål, så bliver det bare så meget flottere at se på, og smuk mad smager da bare bedre, ik?

Opskriften på falafler er den sammen som denne, det eneste jeg har gjort anderledes er at jeg har rullet falafel farsen i sesamfrø inden de blev bagt. Det giver en lækker knasende skorpe og en fantastisk smag.

Det skal du bruge:

Falafler
tahindressing
Spidskålswraps
Radiser, i tynde skiver
Peberfrugt, i små tern
Lucernespirer
Persille, fint hakket

Sådan laver du spidskålswraps:

Skær bunden af spidskålen og løs forsigtigt hvert enkelt blad af.

Fyld hver wrap med lucernespirer, radiser, peberfrugter, falafler, hæld tahindressing over og så er de klar til at blive guffet.