Spicy gulerodssuppe

Spicy gulerodssuppe

Spicy gulerodssuppe

Hårde midler mod hoste…

2 dage uden Immunboosteren og jeg mærker kriller og ømhed i halsen.
Imponerende altså …

Heldigvis var Alma og jeg i Torvehallerne i  lørdag og købte næsten 1 kg ingefær …

Det er nu blev kørt gennem juiceren og i morges kunne jeg få mit shot igen.

Spicy gulerodssuppe

Men for lige at se om jeg kan slå endnu en kommende omgang sygdom helt ud,
Ja så har jeg lavet en spicy og varm gulerodssuppe.

Sprængt fyldt med chili, ingefær og hvidløg.

Er du ikke til en meget stærk suppe.
Justerer du naturligvis bare på hvor meget chili og ingefær du tilsætter.

Min blevet meget stærk!
… bare sådan lige fyi!

Varmende og spicy

Hvis du godt kan li´ en suppe, der giver lidt sved på overlæben, så prøv også en af disse varmende og stærke supper.

Mexikansk suppe
Spicy spinatsuppe
Marokkansk Harira suppe

Lad mig da også lige høre hvad du syntes om opskriften…

Hvis du laver opskriften, så lad mig da lige høre hvad du syntes om den i kommentarfeltet, ikke?
Del den endelig også på Instagram og tag mig @vanloseblues og brug #vanloseblues, så jeg ikke går glip af dem.

Jeg vil elske, at se din kreation af min opskrift!

Spicy gulerodssuppe
 
Forberedelse
Tilberedning
Samlet
 
Forfatter:
Opskrifts type: Vegansk, glutenfri
Ret: Suppe
Antal personer: 2-4 portioner
Ingredienser
  • 700 g gulerødder, skåret i mindre bidder
  • 125 g røde linser
  • 1 liter grøntsagsbouillon
  • 1 løg, skåret i små tern
  • Olie til stegning
  • 3 cm ingefær, fint revet
  • 4 fed hvidløg, fint hakket
  • 1 rød chili, uden kerner og fint hakket
  • 1 tsk spidskommen
  • 1 tsk koriander
Fremgangsmåde
  1. Start med at koge 1 liter vand i en elkedel, som grøntsagsbouillonen opløses i.
  2. I en stor gryde opvarmes olien til medium varme og løg, hvidløg, chili, ingefær, spidskommen og koriander steges et par min.
  3. Tilsæt de røde linser og gulerødderne og lad det steget med 1 minuts tid.
  4. Hæld bouillonen på, læg låg på gryden og lad suppen simre i 30 min.
  5. Blend suppen med en stavblender til den ønskede konsistens, jeg kan godt lide den er lidt grov i det.
  6. Server suppen rygende varm og top den med tynde ringe af et forårsløg, grofthakket koriander og lidt ekstra chili og skal det være ekstra lækkert tilføjes en spsk. soya fraiche.
Tips
Tip:

Chili kan erstattes af 1 lille tsk chiliflager eller helt undlades.
Spidskommen og koriander kan erstattes af 1 spsk karry.

 

GemGem

GemGem

GemGem

GemGemGemGemGemGemGemGem

GemGem

GemGem

GemGem