Rødbedesmoothie med hindbær & lakrids

Smoothies og greenies – det kan jeg rigtig godt lide at starte min morgen med.

Hindbær og lakrids er allerede en velkendt og fantastisk kombination og derfor var jeg ikke i tvivl om at det var netop de 2 smagsgivere, der skulle gøre denne rødbede smoothie helt fantastisk.

Når man bruger rå rødbeder, er der en tommelfinger regel og det et at den skal have noget syre tilsat for at den ikke skal smage af jord. Jeg har brugt lime, men citron eller appelsin vil også sagtens kunne bruges.

Rødbedesmoothie med hindbær & lakrids
 
Forberedelse
Tilberedning
Samlet
 
Forfatter:
Opskrifts type: Vegansk, glutenfri
Ret: Smoothie
Antal personer: 1 stort glas
Ingredienser
  • 1 stor rødbede
  • 100 g frosne hindbær
  • Saft og skal fra 1 økologisk lime
  • 2,5 dl mandelmælk eller anden plantebaseret mælk
  • 1 tsk. rålakridspulver
Fremgangsmåde
  1. Skræl rødbeden og skær den i mindre stykker og kom dem i en blender.
  2. Riv skrællen af limefrugten og pres saften ud.
  3. Kom hindbær, lakridspulver og mandelmælk i blenderen og blend smoothien cremet, pink og lækker!
  4. Hæld smoothien på glas, sæt et farverigt sugerør i og nyd et glas pink lækkerhed!