Kender du den reklame, hvor der bliver sagt møgvejr = mouvejr?
Spicy spinat suppe
Meget kan man sige om både reklamer og færdigretter, men konceptet passer nu meget godt ikke?
Når regnen pisker ned og det blæser og rusker udenfor, så er det skønt at kunne lune sig på en varm skål suppe ikke?
Jeg elsker en god suppe, jeg syntes det er helt fantastisk med alle de smagsindtryk man kan få i en muldfuld. Men jeg har det også tit sådan, at jeg savner noget at tygge i, derfor laver jeg altid en topping til suppen, som tilfører noget bid.
Spicy spinat suppe
Forberedelse
Tilberedning
Samlet
Forfatter: Maria
Opskrifts type: Vegansk, glutenfri
Ret: suppe
Antal personer: 2 portioner
Ingredienser
- 1 pose frisk spinat
- 1 broccoli
- 1 dl kokosmælk
- 1 chili
- 2 fed hvidløg
- 2 tsk herbamere bouillon
- ½ l Vand
- Salt og peber
- Topping:
- 1 dåse kidneybønner
- Nigellafrø
- Fint hakket chili eller chiliflager
Fremgangsmåde
- Varm en stor gryde op til medium varme. Smelt lidt kokosolie og steg hvidløg og chili meget kort.
- Hæld vand (gerne kogende) på og rør bouillonen ud heri.
- Tilsæt broccoli og spinat og lad det koge i 5 min.
- Blend suppen med en stavblender og tilsæt kokosmælk.
- Varm suppen igennem og smag til med salt og peber.
- Anret suppen i skåle og top med kidneybønner og giv suppen et drys nigellafrø og chili!
Har ikke den store erfaring med kokos mælk!
Bruger man både det våde og det faste? Og er der ikke stor forskel på, hvor flydende eller fast de forskellige mærker er?
Vil du ikke anbefale én til mig?
Jeg bruger gerne Santa maria ekstra creamy, den syntes jeg er bedst. I denne ret bruger du det hele altså båd den faste del og det flydende (;
Hvor bliver jeg glad!
Tusind tak den suppe må testes idag. Ikke så koldt, dog lidt Mou-agtigt alligevel. 🙂