Vinter detox suppe

Vinter detox suppe
Denne vinter detox suppe ryder både op i dit køleskab og giver bakterier, forkølelse og influenza kamp til stregen.

Den er nemlig fyldt med antiinflamatoriske gode sager.
Suppen, der både giver varmen og smager vidunderligt.

Også kan du altså som bonus også blive forkølelsen kvit.

Vinter detox suppe

En efterårssnue og hoste, der bare har hængt ved, i hvad der virker som for evigt, fik mig til at lave en stor portion immunforsvars booster og serverer den i store shots.

Men den er temmelig stærk og er uden tvivl en der drikkes for den virkning og på ingen måde smagen!

Derfor tænkte jeg, at et ekstra boost til at drive forkølelsen væk, må være en suppe, der smager skønt og samtidig indeholder en masse gode sager, der kan fordrive den dumme snue.

Ryd op i køleskabet

Suppen fungerer også som en god mulighed for at få ryddet op i grøntsagsskuffen.

Man skal nemlig bruge lidt af den en og lidt af den anden.
Så har du ikke lige præcis de grøntsager ,som jeg har brugt, så bruger du bare dem du har.
Fx. kan den søde kartoffel erstattes af gulerod eller græskar.
Persilleroden kan erstattes af pastinak eller selleri.
Og har du ikke noget spinat, så kommer du bare ekstra grønkål i.

Det vigtigste er at du kommer rigeligt med hvidløg og ingefær i.
Tilpasset dine smagsløg naturligvis.

Den stærke treenighed

Denne vinter detox suppe i kombination med disse to og du kommer snue til livs hurtigere end du kan tømme en pakke kleenex.

Jeg garantere at kombinationen af denne stærke treenighed virker på både forkølelse og influenza!

Lad mig da også lige høre hvad du syntes om opskriften…

Hvis du laver opskriften, så lad mig da lige høre hvad du syntes om den i kommentarfeltet, ikke?

Del den endelig også på Instagram og tag mig @vanloseblues og brug #vanloseblues, så jeg ikke går glip af dem.
Jeg vil elske, at se din kreation af min opskrift!

Vinter detox suppe
 
Forberedelse
Tilberedning
Samlet
 
Antal personer: 2 portioner
Ingredienser
  • 1 persillerod, i grove tern
  • 1 sød kartoffel, i grove tern
  • 1 squash, i grove tern
  • 1 løg, groft hakket
  • 2 fed hvidløg, fint revet
  • 2 spsk. fint revet ingefær
  • 2 håndfulde grønkål
  • 1 håndfuld spinat
  • ½ liter grøntsagsbouillon
  • Salt og peber
  • Suppe topping:
  • 2 håndfulde fint hakket grønkål
  • 1 tsk. stødt gurkemeje
  • Sesamfrø, Chiliflager. sort peber
  • Kokosolie til stegning
Fremgangsmåde
  1. Varm en stor gryde op til medium varme.
  2. Tilsæt kokosolie og steg løgene heri til de er klare.
  3. Tilsæt squash, persillerod, sød kartoffel, hvidløg og ingefær og steg det med i et par minutter.
  4. Hæld grøntsagsbouillon på og bring det i kog
  5. Skru ned til lav varme og lad suppen simre i 15 min.
  6. Imens laves toppingen til suppen
  7. Steg grønkål i olivenolie og gurkemeje på en pande i et par min.
  8. Tilsæt chiliflager, salt, peber og sesamfrø og vend det godt rundt.
  9. Tag det af varmen og anret toppingen i en skål.
  10. Tilsæt spinat og grønkål til suppen, når det er faldet sammen blendes suppen jævn med en stavblender.
  11. Smag suppen til med salt.
  12. Anret suppen skåle og fordel toppingen ovenpå.

 

GemGem

GemGem

GemGem

GemGem