Morgenmadssalat

morgenmadssalat
Det kan vel næppe komme bag på mange, at en grøntsagspassionist som jeg, også spiser salat til morgenmad…

Det kan måske være grænseoverskridende for mange, at starte dagen sådan, jeg syntes nu det er fantastisk at starte dagen med en skål frisk salat. Og den energi man får af de friske sager, ja den får man vist næppe af en skål havregryn med rosiner og skummetmælk…Min morgenmadssalat er ret simpel og bliver gerne lavet ud fra det jeg sådan lige har i køleskabet. Men efter jeg lavede den lækre choko organge granola, er min morgenmadssalat gået hen og er blevet lidt at et festmåltid. Det smager nemlig helt fatastisk godt, at drysse et par skefulde granola hen over salaten. Det giver en utrolig dejlig smag og et vidunderlig knas til salaten, og hvem siger at granola kun er foreholdt som drys til mælkeprodukter. Nej giv du morgenmadssalaten et drys og bliv overrasket over hvor godt det er!Husk på, morgenmad er ikke forbeholdt visse typer mad, morgenmad er jo bare mad om morgenen!

Morgenmadssalat
 
Forberedelse
Tilberedning
Samlet
 
Forfatter:
Opskrifts type: Vegansk, glutenfri
Ret: Morgenmad
Antal personer: 1 portion
Ingredienser
  • 2 håndfulde spinat
  • 3 stængler bladselleri
  • ¼ agurk
  • 1 håndfuld blåbær
  • 1 spsk granatæblekerner
  • 2 spsk choko orange granola
Fremgangsmåde
  1. Skyl og slyng spinaten og skær den i strimler.
  2. Skyl bladsellerien, skræl den på den takkede overside med en tyndskræller og skær den i tynde skiver.
  3. Skyl agurken og skær den i tern.
  4. Anret spinaten i en skål, top med bladselleri, agurk, blåbær, granatæble og granola.
  5. Jeg kan godt lide et syrligt twist, så jeg kommer gerne lidt æblecidereddike på. Syntes du det bliver for syrligt om morgen, så kan det sagtens undlades