Hindbær softice på 5 min

Lykken er is, og lykken er især is, der er så sund og lækker, at man kan spise den til morgenmad!
En dag, der starter med is, kan kun blive en god dag! En sød, blød, cremet og forfriskende is med kun 4 ingredienser.

Opskriften er inspireret fra chokolade pigerne, Anne og Majas, nyeste bog Lykken er is.

Banker dit hjerte også for is, så er denne bog virkelig noget for dig.
Bogen indholder 70 smukt præcenterede is. Som strækker sig over iskager, ispinde, isvafler, isdesserter, sorbeter, mælkeis og sunde is. Der er virkelig noget for en hver smag!

Alt sammen ser så lækkert ud at jeg har lyst til at prøve det hele! Jeg er simpelthen er nødt til at invistere i en ismaskine så jeg kan gøre pigerne kunsten efter. Heldigvis indeholder bogen også opskrifter som ikke kræver ismaskine, denne sunde is, kræver fx kun en mini hakker eller stavblender, så der is på nul komma fem.

Hindbær softice:
– 2 personer

300 g frosne bananer i skiver
100 g frosne hindbær
1 dl mandelmælk
1 tsk vaniljepulver

Pynt: frysetørrede og frisk hindbær

Blend alle ingredienser sammen til en ensartet cremet konsistens.
Fordel isen i 2 skåle og server med det sammen isen drysset med friske og frysetørrede hindbær.

Spis isen til morgenmad, som eftermiddagssnack eller som en sund hverdagsdessert.

Foto & styling: Maria / Vanløse Blues
Opskrift: Anne au Chokolat – Lykken er is
Regi: RCR krystalglas