Sprøde ovnbagte falafler anrettet i en buddha bowl med grøntsager i alle regnbuensfarver og serveret med den gode tahindressing.
Sådan en skål her, tager ikke mere end 20 minutter at lave, fra start til du sidder ved bordet og spiser.
Sund, lækker og lyn hurtig mad til de travle dage hvor det skal gå super hurtigt med at få aftenmaden på bordet.
Falafler på 20 min?
Jo ser du, falafler laver jeg altid en kæmpe portion af og fryser dem ned, så de lige er til at lune.
Tahindressingen laver jeg også altid en stor portion af, så den er næsten altid at finde i mit køleskab.
Og med de 2 ting allerede klar, så er der kun tilbage at snitte grøntsagerne og det kan man passende gøre mens auberginerne bages og falaflerne lunes.
- 500 g gulerødder, groft revet
- 500 g rødbede, gorft revet
- 100 g frisk spinat
- 4 tomater, i tern
- 2 nektariner, i skiver
- 1 aubergine, i skiver
- ½ lilla spidskål, fint snittet
- Falafler
- Tahindressing
- Tænd ovnen på 200 grader og kom bagepapir på en bageplade.
- Placer aubergineskiverne herpå, pensel dem med olivenolie og krydr med salt og peber.
- Sæt pladen i oven og bag dem i 15 min,
- Kom faflerne på en anden bageplade og lun den sammen med aubergineskiverne i yderligere 5 min.
- Anret alle grøntsager og falafler i hver deres sektion i 4 skåle og server tahindressingen til.
GemGem
GemGem
Altså dine billeder! ELSKER
Ih T U S I N D tak Emilie!
loove it!! looks scrumptiouus 😀
https://aspoonfulofnature.wordpress.com/
Oh thank you so much Anna – this was indeed so scrumptious 😉
xoxo
Maria