Friske forårsruller med masser af grønt og skønne dips er fingermad og hyggemad når det er aller bedst.
Disse er fyldte med med masser af farverigegrøntsager og bliver serveret med hele 3 skønne dips.
Fordi, man skal jo aldrig gå ned på dip, vel?
Øvelse gør mester
Friske forårsruller med masser af grønt og skønne dips
De friske forårsruller er meget ferske i smagen, så den store forskel ligger i de forskellige dips man serverer til.
Og fordi man jo aldrig skal gå ned på dip, har jeg har brugt 3 forskellige.
Én vil sagtens kunne gøre det, bare sørg for at have rigeligt af den.
Der bliver alligevel dyppet et par gange undervejs.
They see me rolling …
Jeg har ikke skrevet en fremgangs måde med rulleteknikken, istedet har jeg linket til en god video på Youtube.
Den viser virkelig godt, hvordan sådan nogle friske forårsruller skal rulles.
Fordi en er sjældent nok
Få mere rulle inspiration her: 3 x friske forårsruller
3 forskellige friske forårsruller, den ene mere lækker end den anden!
og skal retten istedet være varm så prøv denne lækre krydrede veganske chicken korma

- 1 håndfuld frisk koriander
- 1 håndfuld frisk mynte
- 1 hjertesalat
- 2 gulerødder - i juliennestrimler
- 1 rød peberfrugt - i tynde strimler
- 1 moden avokado - i tynde skiver
- ½ bakke bønnespirer
- 1 rød chili - fint hakket
- ¼ Mango - i tynde skiver
- ½ Agurk - i tyndeskiver
- 2 forårsløg - i tynde skiver
- Dips:
- Sesam/ingefær dip
- Peanutbutter dip
- Sød chili sauce fra Urtekram
How to make fresh spring rolls ( Youtube video )
How to Roll Fresh Vietnamese Spring Rolls – A Photo Tutorial

GemGem
Uhm, ser skønt ud. Det vil jeg lave på mandag, når jeg har hentet min økologiske ugekasse her fra Samsø
Det er så skønt 🙂 Dem kan du godt glæde dig til 😉
/ Maria