Broccoli-spinat suppe med nøddedrys og pastinak fritter

 Broccoli-spinat suppe med nøddedrys og pastinak fritter
Broccoli-spinat suppe med nøddedrys og pastinak fritter er perfekt at varme sig på.

Især hvis du blev fanget af det voldsomme regnvejr idag.

Suppen er klar på bare 30 minutter, så inden du ser dig om, sidder du under det varme tæppe med en skål varm suppe og fritter on the side …

Broccoli-spinat suppe med nøddedrys og pastinak fritter
Broccoli-spinat suppe med nøddedrys og pastinak fritter
Broccoli-spinat suppe med nøddedrys og pastinak fritter

Broccoli-spinat suppe med nøddedrys og pastinak fritter

Broccoli-spinat suppe med nøddedrys og pastinak fritter lyder måske som en lidt skør sammensætning.
Men faktisk er det en totalt undervurderet kombination.Fritterne kan kommes ovenpå suppen, og på den måde give mere fylde og bid.
Du kan dyppe fritterne i suppen.
Eller du kan køre den klassiske stil med en dip til og spise dem on the side.Uanset hvad du foretrækker, så lav en portion grøntsagsfritter til din suppe!

Grøn fast food

En suppe kræver hverken længe forberedelse eller tilberedning.
Især hvis du laver din suppe af broccoli.Det er grøn fast food når det er sundest – og hurtigst.

Så snup en suppe når det skal gå hurtigt med at få aftensmaden på bordet
Her er der inspiration til 3 mere af slagsen:

Lad mig da også lige høre hvad du syntes om opskriften…

Hvis du laver opskriften, så lad mig da lige høre hvad du syntes om den i kommentarfeltet, ikke?

Del den endelig også på Instagram og tag mig @vanloseblues og brug #vanloseblues, så jeg ikke går glip af dem.
Jeg vil elske, at se din kreation af min opskrift!

Broccoli-spinat suppe med nøddedrys og pastinak fritter

Broccoli-spinat suppe med nøddedrys og pastinak fritter
 
Forberedelse
Tilberedning
Samlet
 
Forfatter:
Opskrifts type: Vegansk, glutenfri
Ret: Suppe
Antal personer: 2 portioner
Ingredienser
  • 1 broccoli, incl stokken i små buketter
  • 200 g frisk spinat
  • 1 løg, fint hakket
  • 2 fed hvidløg, fint revet
  • 1 liter grøntsagsbouillon
  • salt og peber
  • Pastinakfritter:
  • 500 g pastinakker
  • Olivenolie
  • salt og peber
  • Nøddedrys:
  • 2 spsk. hakkede pistacienødder
  • 2 spsk. ristede sesamfrø
  • 2 spsk. hakkede rosiner
  • 1 spsk. nigellafrø
  • salt og peber
Fremgangsmåde
  1. Tænd ovnen på 200 grader og kom bagepapir på en bageplade.
  2. Skræl pastinakkerne, skær dem i tynde stave, kom dem på bagepladen og vend dem med olivenolie, salt og peber.
  3. Sæt pladen i ovnen og bag pastinakfritterne i 20 min eller til de er gyldne og møre.
  4. Varm en gryde op til medium varme, tilsæt oliveolie og steg løget mørt heri.
  5. Tilsæt hvidløg og broccoli og steg det med et par minutter.
  6. Hæld grøntsagsbouillonen over, læg låg på gryden og skru op til høj varme.
  7. Når suppen koger, skrues der ned igen for varmen så det kun små koger.
  8. Efter 5 min tilsættes spinaten, læg låget på og lad den kun lige falde sammen.
  9. Blend suppen helt jævn og cremet og smag den til med salt og peber.
  10. Server suppen med nøddedrys og pastinakfritter.