GRILLEDE PERSILLERØDDER MED BOGHVEDE-TABBOULEH
– tilbehør til 4 personer
1 bundt persillerødder
olivenolie
salt
2 dl boghvedekerner
1 æble – gerne discovery
1 rødløg
1 dl tørrede tranebær
1 bakke bredbladet persille
2-3 spsk sennepsvinaigrette
FREMGANGSMÅDE:
Kog boghvedekernerne i 4 dl vand og 1 tsk salt i 15 min eller til væsken absorberet.
Tænd for grillpanden og lad den blive varm.
Skræl persillerødderne, skær de store i kvarte og de mindre i halve, vend dem med olivenolie og salt og grill dem møre på grillpanden. ca. 8-10 min i alt.
Skær æble og rødløg i små tern, kom det i en skål sammen med de kogte boghvedekerner og vend det med sennepesvinaigrette.
Skyl og slyng persillen, hak den groft og vend det i tabboulehen.
Anret de grillede persillerødder på et fad og fordel boghvede-tabboulehen henover.
Server som tilbehør til fisk, lyst kød eller til vegetarbøffer.
FOTO & STYLING: Maria / Vanløse Blues
OPSKRIFT: Maria / Vanløse Blues
REGI: Kähler