Buddha Bowl med Karry-Mango hummus

Buddha Bowl med Karry-Mango hummus

Buddha Bowl med Karry-Mango hummus er alt godt samlet i en skål.

Alt godt af flere årsager.

Primært fordi den indeholder hummus, men bestemt også fordi den kan spises, siddende i sofaen med benene trukket op.
Og skal det være ekstra hyggeligt, så er det i selskab med en god serie på Netflix.
Det føles så dejligt barnligt oprørsk at spise på den måde, har jeg ikke ret?

Buddha Bowl med Karry-Mango hummusBuddha Bowl med Karry-Mango hummusBuddha Bowl med Karry-Mango hummus

Karry-Mango hummus

Hummus, hummus, hummus !!!!
Jeg elsker hummus!

Og denne karry-mango hummus er min nyeste favorit.
Hummusen får den fineste solgule farve og har en dejlig balance imellem krydderierne, sødme og friskhed.

Ja jeg er fan af hummus med mango og karry.

A hummussexual?

Faktisk er jeg nok bare fan af hummus.

Så da jeg fornyligt faldt over et billede på facebook, hvor der stod:
” I´m a hummussexual ”

Ja så kunne jeg da trække kun anerkendende sødt på smilebåndet og tænke, yep thats me !!!

Perferkt hummus og lækre twists

Jeg har flere opskrifter på hummus her på bloggen og et godt sted at starte, er uden tvivl den perekte hummus,

Her giver jeg dig en god guide til hvordan hummusen bliver helt perfekt cremet og lækker.
Skulle du  have lyst til at prøve lidt andre smagsvarianter, så skulle du prøve rødbede hummusen.

Rødbede i hummus giver den fineste farve og den lækreste cremede konsistens.
Men prøv lige denne karry-mango hummus først ikke.

Buddha Bowl med Karry-Mango hummus

Karry-Mango hummus
 
Forberedelse
Tilberedning
Samlet
 
Forfatter:
Opskrifts type: Vegansk, glutenfri
Ret: Hummus
Antal personer: 4-5 portioner
Ingredienser
  • 480 g udblødte og kogte kikærter, svarede til 2 dåser - drænet vægt
  • 1 moden mango, uden sten og skræl
  • 2 fed hvidløg
  • saften fra 1 citron
  • 1 spsk. karry
  • 2 spsk. tahin
  • 2 tsk flagesalt
  • ¼ tsk. cayennepeber
  • 1 tsk. stødt koriander
  • 1 tsk. stødt spidskommen
Fremgangsmåde
  1. Kom alle ingredienser i foodprocessoren og blend det helt jævnt og cremet.
  2. Smag hummusen til med salt.
  3. Opbevar hummusen i en lukket beholder i køleskabet.
  4. Holder sig min. 5-6 dage.

Buddha Bowl med Karry-Mango hummus
Buddha Bowl med Karry-Mango hummus
 
Forberedelse
Tilberedning
Samlet
 
Forfatter:
Opskrifts type: Vegansk, glutenfri
Ret: Buddha Bowl
Antal personer: 2 bowls
Ingredienser
  • 100 g frisk spinat ( ikke baby spinat )
  • 2 dl kogt quinoa
  • ½ mango
  • ½ agurk
  • ½ rødløg
  • 1 dl. cashewnødder
  • 4 stor spsk. karry-mango hummus
  • Frisk koriander
Fremgangsmåde
  1. Skyl og slyng spinaten grundigt og skær den i strimler.
  2. Del agurken på langs, skrab kernerne ud med en ske og skær den i tynde skiver.
  3. Hak rødløget fint og skær mangoen i tern.
  4. Anret spinaten i bunden af skålene, fordel kogt quinoa, mango, agurk og rødløg rundt langs kanten.
  5. Placer 2 store spsk. hummus i midten.
  6. Drys med cashewnødder og frisk koriander.
  7. Bland det hele sammen i skålen lige inden den spises.

GemGem

GemGem

GemGem

GemGem

GemGem

GemGem

GemGem