Tykke fluffy blåbær-kokos pandekager

Tykke fluffy blåbær-kokos pandekager

Tykke fluffy blåbær-kokos pandekager starter weekenden på den helt rigtige måde.

De er både veganske, glutenfrie og super nemme at lave.

De kan spises som de er, men alt bliver bare bedre, når det får selskab af alverdens toppings, ikke?

Tykke fluffy blåbær-kokos pandekager

Langsom lørdag

Ahh lørdag morgen!

Sove længe og putte længe under dynen.
Ud i køkkenet og tænde for Mads & Monopolet.
Mikse en pandekage dej sammen, stege pandekagerne og så vække resten af huset, med duften af nystegte pandekager….

Sådan burde alle lørdage starte ikke?

Faktisk burde der være en lov om, at man skal spise pandekager til morgenmad om lørdagen.
Jeg stor nyder ihverfald den ekstra tid lørdag morgen giver til at kunne gøre lidt ekstra ud af morgenmaden.
Og pandekager, det er da noget der kan gøre alle glade.
Både store og små maver.

Tykke fluffy blåbær-kokos pandekager

Pandekagerne her er tykke og fluffy og har en dejlig mild smag af kokos.
I dejen er der frosne blåbær, de giver de sødeste blå prikker og den dejligste smag.

Top pandekagerne med lige hvad hjertet begærer.
Jeg blev i temaet og dryssede dem med kokos og friske blåbær.
Men en banan-is med blåbær i eller en blåbær marmelade ville nu også være ret så dejligt.

Weekend morgenmad

Skal din weekend morgen ikke starte med pandekager, så kunne du prøve en af disse lækkerier istedet.

Bagt havregrød med hindbær og græskarkerner
Grydebrød med rugkerner
Kokosvafler med rabarberkompot

Tykke fluffy blåbær-kokos pandekager

Tykke fluffy blåbær-kokos pandekager
 
Forberedelse
Tilberedning
Samlet
 
Forfatter:
Opskrifts type: Vegansk, glutenfri
Ret: Morgenmad
Antal personer: 12 stk.
Ingredienser
  • 4 dl. kokosmælk
  • 3,5 dl. boghvedemel
  • 1 lille banan
  • 2 spsk. mandelsmør ( kan erstattes af tahin eller peanutbutter )
  • ¼ tsk. flagesalt
  • 1 tsk. bagepulver
  • 100 g frosne blåbær
  • kokosolie til stegning
Fremgangsmåde
  1. Mos bananen sammen med mandelsmørret og rør det sammen med kokosmælk.
  2. Rør boghvedemelet sammen med salt og bagepulver og tilsæt det lidt ad gangen til den vådemasse.
  3. Når dejen er jævn og uden klumper røres de frosne blåbær i.
  4. Varm en pande op til medium/lav varme. Tilsæt en lille smule kokosolie og brug ca. 2 spsk. dej til hver pandekage.
  5. Steg pandekagerne 3-4 minutter inden de vendes og giv dem ca. 1 min på den anden side.
  6. Top pandekagerne med kokos og friske blåbær eller spis dem ligesom de er!

 

GemGem

GemGem

GemGem

GemGem

GemGem

GemGem

GemGemGemGemGemGem