3 x grønt til grillen

// Indeholder reklame //
Åh du kære danske sommer, det er godt nok ikke mange grill dage forkæler os med disse dage, men hvis nu solen imod alt forventning skulle titte frem bag regnskyerne og lysten til at tænde grillen op bliver ustyrlig, så har du her 3 grønne ideer til hvad du kan komme på din grill.


Det kan jo også bare være at du er en kæmpe grillentusiast og derfor har en fancy grill med låg stående på din terrasse. Se så er vejret jo slet ikke nogen udfordring og hvis grillen så ovenikøbet er en gas grill, så kan grillen tændes op på ingen tid, lige der i mellem regnbyerne og så kan man jo bare tage maden med indenfor – selvom det jo ikke er det samme.

Tidligere på året teamende jeg op med Kosan Gas og udviklede 3 grønne opskrifter til grillen og de skønne billeder har den evigt dygtige Ditte Ingemann taget.

Grøntsager på spyd er jo en klassiker, men hvis du pensler dem med BBQ sauce, så bliver de bare lige en tand bedre. Men hvad med også at grille saucen eller en bøf uden kød? – opskrifter og links til det hele finder du nedenfor.

Grillede grøntsags spyd:
    10-12 stk.
10 champignoner
1 gul peberfrugt
1 rød peberfrugt
1 grøn peberfrugt
1 aubergine
1 squash
3 store rødløg
FREMGANGSMÅDE:
Start med at ligge træspyddene i lød i vand, så undgår man at de brænder på grillen.
Skær alle grøntsager i passende størrelser og sæt dem skiftevis på spyddene.
Pensel grøntsagsspydene med bbq sauce og steg dem et par minutter på hver side på grillen.

FOTO & STYLING: Ditte Ingemann
OPSKRIFTER: Maria – Vanløse Blues for Kosan Gas
GEAR & GREJ: Weber Gas Grill
REGI: –

GemGem