Falafel fyldte peberfrugter

Falafel fyldte peberfrugter
Hvordan gør man en helt almindelig hverdags falafel til noget mere fancy og gæstemiddag værdigt?

Man fylder dem da selvfølgelig i peberfrugter og ta daaaa!

Se nu lige her for en fancy falafel.

Falafel fyldte peberfrugter
Falafel fyldte peberfrugter

Falafel fyldte peberfrugter

Falafler er noget jeg laver så tit, at jeg nærmest kan opskriften i søvne.

Kikærter, løg, krydderier, krydderurter, blend, form, bag, spis!

Når man laver noget så tit, som jeg laver falafler, kan en nyfortolkning indimellem være tiltrængt.
Og selvom en fyldt peberfrugt ikke er revolutionerende nyt og noget man aldrig har set før.

Så var det stadig en ny måde at få serveret den gode klassiske falafel.

Jeg har taget udgangspunkt min min gode gamle falafel opskrift og tilføjet lidt ekstra grøntsager i form af broccoli og gulerødder.

Fordi sådan en fars er jo den perfekte måde, at få listet lidt flere grøntsager ind, både til hverdag og til fest.

Falafel fyldte peberfrugter

Falafel fyldte peberfrugter
 
Forberedelse
Tilberedning
Samlet
 
Forfatter:
Opskrifts type: Falafler
Ret: Marokkansk
Antal personer: 8
Ingredienser
Fremgangsmåde
  1. Skær broccoli og gulerødder i grove stykker, kom det i foodprocessoren og hak det fint.
  2. Følg derefter fremgangsmåden på de almindelige falafler.
  3. Del peberfrugterne, fjern kernerne og fyld dem så med falafelfarsen.
  4. Placer dem i et ovnfast fad og bag dem i 30 min i en 200 grader varm ovn.
  5. Server de falafelfyldte peberfrugter med tahindressing og en lækker salat.

 

 

Follow my blog with Bloglovin

GemGem

GemGem

GemGem