Matcha Granola

Matcha Granola

En god morgen starter med god morgenmad!

Og morgenmad, der bliver drysset med hjemmelavet sprød granola,
vil helt sikkert være en af dem!

Og har du prøvet at komme matcha i din granola?

Matcha Granola

Matcha Granola

Matcha.
Den super sunde og hippe grønne te kan anvendes på ret så mange måder.

Så hvis den klassiske matcha te eller matcha latte, ikke lige er din kop te.

Aprospro ….
Giver jeg dig her en opskrift, hvor du kan bruge den, helt uden at kunne smage den.
Men stadig få alle de gode egenskaber.

Grøn start på dagen

Som du måske allerede ved ..?
Er min yndlings morgenmad en stor skål grøn smoothiebowl,
fyldt med masser af grøntsager og superfoods.

Og fordi jeg spiser den fra en skål, elsker jeg at toppe den med frisk frugt og bær
og en hjemmelavet granola.

Det er dejligt at tilføre lidt bid og knas til sådan en smoothiebowl og en hjemmelavet granola har jeg altid stående til at kunne bidrage med det.

Nu hører jeg til dem, der elsker smagen af matcha.
Ja jeg er åbenbart typen, der elsker smagen af græs…
Men ikke alle er lige så tossede som mig, derfor kom jeg på ideen om at matcha jo ville være godt i en granola.

Og se lige hvilken fin grøn farve granolaen får.

Hvis du også elsker grønne smoothiebowls til morgenmad,
kan en lille teske matchapulver også sagtens kamufleres i sådan en,
helt uden at kunne smages.

Matcha Granola

MATCHA GRANOLA
 
Forberedelse
Tilberedning
Samlet
 
Forfatter:
Opskrifts type: Morgenmad
Antal personer: 10-15 portioner
Ingredienser
  • TIL DET VÅDE:
  • 15 cm frisk ananas
  • 1 lime - saft og fint revet skal
  • 1 tsk. vanilijepulver
  • 1 spsk. ahorn- eller kokossirup
  • 2 tsk. matcha pulver
  • TIL DET TØRRE:
  • 4 dl. havregryn, glutenfri
  • 2 dl. hel boghvede
  • 2 dl. solsikkekerner
  • 2 dl. kokosflager
  • Derudover:
  • 2 spsk. frysetørret hindbær
Fremgangsmåde
  1. Tænd ovnen på 150 grader og kom bagepapir på en bageplade.
  2. Blend alle de våde ingredienser sammen til en cremet konsistens.
  3. I en stor skål blandes havregryn, boghvede, kokosflager og solsikkekerner sammen og røres derefter sammen med det våde.
  4. Fordel blandingen på bagepapiret og sæt pladen i oven.
  5. Bag granolaen i 45 min -1 time, vend i det nogle gange undervejs.
  6. Lad granolaen afkøle, vend det frysetørrede hindbær i og hæld derefter granolaen på glas.
  7. Server granolaen som drys på soyayoghurt, greenies, morgenmadssalat eller chiagrød eller med hjemmelavet mandelmælk og friske frugter og bær.

Vanløse Blues

 

 

GemGem

GemGem

GemGem

GemGem

GemGem