Salatwraps med karry-mango hummus & tandoori løg

Salatwraps med hummus og løg-00-4

Bløde løg er mormor mad som vi kender det bedst!

Men giver du dine bløde løg et ordentligt skud krydderi og de bliver forvandlet lækker og spændende smagoplevelse.

Løg er en sådan lidt overset grøntsag, der som oftest bliver brugt som smagsgiver i diverse retter.

Men løg udmærker sig også som tilbehør fordi når bliver stegt bliver det mørt og lækkert og udvikler en dejlig sødme. Og fordi Hummus og løg passer overraskende godt sammen valgte jeg at gøre en lille ret ud af det.

Men vil du hellere bruge dem som tilbehør, kan det også glimrende serveres sammen med andre indisk inspirerede retter.

Salatwraps med hummus og løg-00

SALATWRAPS MED KARRY-MANGO HUMMUS & TANDOORI LØG:

  • 4 personer

2 hoveder hjertesalat

1 portion karry-mango hummus

 

TANDOORI – LØG:

4 løg, i strimler

2 tsk. tandoori masala ( alm. karry kan også bruges)

kokosolie til stegning

salt og peber

Koriander til servering

 

FREMGANGSMÅDE:

Varm en pande op til medium varme, tilsæt kokosolie og steg løgene møre og gyldne heri – ca. 10 min.

Tilsæt tandoori masala og steg i yderligere 2 min.

 

KÅL COUS-COUS med mango, ærter & koriander:

  • 4 personer

 

1 lille blomkål

1 broccoli

1 håndfuld frisk koriander

1 moden mango, i tern

200 g ærter, fra frost – optøet

saften fra 1 lime

salt og peber

FREMGANGSMÅDE:

Del blomkål og broccoli i mindre buketter, kom dem i foodprocessoren sammen med koriander og hak det fint.

Kom det i en skål og vend det med limesalt og salt.

Tilsæt ærter og mango og vend det i kålblandingen.

Fyld et salatblad med hummus, top det med løg og koriander og server dem med kål cous-cous.

Salatwraps med hummus og løg-00-5

FOTO & STYLING: Maria – Vanløse Blues

OPSKRIFT: Maria – Vanløse Blues

GEAR & GREJ: Magimix foodprocessor

REGI: –