Spicy blomkåls tacos med blackbean hummus og avokado

Spicy blomkåls tacos med blackbean hummus og avokado

Find servietterne frem!

Fordi med disse spicy blomkåls tacos med blackbean hummus og avokado, får du virkelig brug for dem!

Spicy blomkåls tacos med blackbean hummus og avokado

Mad kærlighed

Min store kærlighed til det marrokanske køkken får mig til at glemme hvor vild jeg faktisk også er med det mexicanske.
Spicy og snasket mad – jeg er vild med det!

I det hele taget er jeg vild med mad, der kan varieres i det uendelige.
Tag bare sådan en taco her, den kan jo fyldes med alverdens lækre sager.

Spicy blomkåls tacos med blackbean hummus og avokado

Denne taco er fyldt med blackbean hummus.
Blomkål, der er stegt med masser af krydderier og en cremet og lækker avokado.

Fordi kan man spise mexicansk uden også at få avokado?
Jeg tror det ikke!

Kør dem ind med kål

Som tacoskaller brugte jeg blade fra et savoykål.
Jeg har før brugt salatblade og andre kålblade.
Her er savoykålen er nok det bedste jeg har prøvet.

Den perfekte kombination af at være robust, fleksibel, sprød og nem at bide i.
Men alt kan bruges her, også de traditionelle pandekager.

Det er jo som altid fyldet der er det vigtigste, ikke?

Spicy blomkåls tacos med blackbean hummus og avokado

Spicy blomkåls tacos med blackbean hummus og avokado
 
Forberedelse
Tilberedning
Samlet
 
Forfatter:
Opskrifts type: Vegansk, glutenfri
Ret: Mexikansk, Tacos
Antal personer: 8 stk
Ingredienser
  • 1 blomkål, i små buketter
  • 1 løg, fint hakket
  • 2 fed hvidløg, fint hakket
  • 1 dåse hakket tomater
  • 1 tsk. røget paprika
  • ¼ tsk. chili pulver
  • ¼ tsk. cayennepeber
  • 1 tsk. spidskommen
  • 1 tsk. flagesalt
  • kokosolie til stegning
  • 1 portion blackbean hummus
  • 2 avokado, i skiver
  • Frisk koriander
  • Limebåde til servering
  • Brug fx. salat eller kålblade som tacos, eller brug de helt traditionelle.
Fremgangsmåde
  1. Varm en pande op til medium varme, tilsæt kokosolie og steg løget heri i 5 min. Tilsæt hvidløg og krydderier og steg i yderligere 1 min.
  2. Tilsæt blomkålsbuketter til panden, steg det t i 5 min - vend rundt i det undervejs.
  3. Tilsæt de hakkede tomater og steg i yderligere 5 min.
  4. Fyld et salat eller kålblad med et par spsk. hummus, top med blomkål og avokado og pynt med koriander.

 

GemGem

GemGem

GemGemGemGem

GemGem

GemGem

GemGem

GemGem

GemGem

GemGem