Glutenfrie kanel-rosin bagels

Glutenfrie kanel-rosin bagels

Sprøde, luftige og lækre glutenfri kanel-rosin bagels.

De er super nemme at lave og smager vidunderlugt med cashewsmørreost på!
Mmmm, bare Uhmmm!

Glutenfrie kanel-rosin bagels

Jeg ELSKER mit vaffeljern!

Mit vaffeljern er gået fra at være genialt til at være brilliant!
Der er nemlig kommet nye plader til den store kollektion og jeg har kastet al min kærlighed efter bagels/donuts pladerne!

Tænk at kunne sætte tænderne i en sprød hjemmelavet og glutenfri bagel på under 20 min.

Glutenfrie kanel-rosin bagels

Jeg var selvfølgelig nødt til at kaste mig over den gode bagel klassiker med kanel og rosin.
Den kombination er jeg nemlig særligt glad for.

Og så smager de bare så godt med cashewsmøreost på.

De er sprøde når de er helt nybagte, men som med så meget andet bagværk mister det sin sprødhed.
Men efter en tur i ovnen eller på brødristeren er de sprøde igen.

 

Glutenfrie kanel-rosin bagels

Glutenfrie kanel-rosin bagels
 
Forberedelse
Tilberedning
Samlet
 
Sprøde, luftige og lækre glutenfri kanel-rosin bagels, perfekt med cashewsmørreost på! Mmmm...
Forfatter:
Opskrifts type: Bagværk, glutenfri
Ret: Morgenmad
Antal personer: 2
Ingredienser
  • 1 dl. kikærtemel
  • 1 dl. quinoamel
  • 1,5 dl. vand
  • 2 spsk. rosiner
  • 1 tsk. bagepulver
  • 1 tsk. kanel
  • ¼ tsk. salt
Fremgangsmåde
  1. Rør alle ingredienser sammen til en jævn og tyk flydende dej og lad det trækket imens vaffeljernet/ovnen bliver varm.
  2. Bag dem i et varmt vaffeljern med bagels/donut forme monteret i 7 min.
  3. Har du ikke sådan et, kan de også bages i bagels/donut forme til ovnen, 10-15 min ved 180 grader.
  4. Lad de nybagte bagels afkøle et par minutter, inden du skærer i dem og smører dem med cashewsmørreost!

 

GemGem

GemGem

GemGem

GemGem

GemGem

GemGem

GemGem