Velsmagende Vegansk & Vegetarisk udkommer idag!

cover_vvv_080716

NU er det endelig dagen hvor min nye bog udkommer!

Velsmagende Vegansk & Vegetarisk er på gaden og jeg er så glad for at kunne dele den med jer.

6

I Velsmagende Vegansk & Vegetarisk gøres der op med alle fordomme om, at vegetarisk mad er kedelig – tværtimod kan du godt forberede dine smagsløg på nye, spændende og dejlige oplevelser! Retterne er ligetil at tilberede, og næsten alle ingredienser kan købes i velassorterede supermarkeder. Alle opskrifter er glutenfri, og langt de fleste opskrifter er veganske.

Vi ser i dag en stærkt voksende interesse for at spise mindre kød og færre animalske produkter, enten ved at tage enkelte eller flere kødfrie dage om ugen, eller at blive vegetar eller veganer.

Kødfridage hitter altså, og det er der mange fordele ved. Både for miljøet, din sundhed og din økonomi.

Men på trods af det, bliver vegetarmad stadig mødt med masser af fordomme, som at det er hippiemad, der ikke smager af noget, det er dyrt, besværligt og mætter ikke, fordi man spiser jo kun salat, hvis man er vegetar.

Og hvem har ikke prøvet at få serveret kedelige selleribøffer og smagløs tofu og tænkt, hvis det her er, hvad man spiser som vegetar, så er det godt nok ikke noget for mig!

Men glem alt om kedelig vegetarmad!

40a

Denne bog gør op med alle fordomme og giver dig velsmagende, lækker mad, der ligner den mad, du plejer at spise.

Så uanset om du er til en kødfri dag engang ind imellem, er fuldblods vegetar eller veganer, er på vej til at blive det, eller blot ønsker at lade kødet fylde mindre og grøntsagerne mere på din tallerken, så er Velsmagende Vegansk & Vegetarisk noget for dig.

Af klassiske retter i kødfrie udgaver finder du både mormorfrikadeller, bøf bearnaise, pizza og burger, men ikke mindst også nye udgaver af klassiske retter fra de varme lande.

Bogen er opdelt i retter til, morgenmad, frokost, snacks, aftensmad, herunder fin og elegant gæstemad samt desserter og søde sager.

Kort sagt er her noget for en hver smag og til enhver lejlighed.

Prisen for bogen er 250 kr og kan købes i boghandlen landet over.

Men  hvis du gerne vil have fingrene i et signeret eksemplar kan du enten komme til receptionen på fredag hvor den sælges til særlig pris. Du kan også sende mig en mail vanloseblues@gmail.com så finder vi ud af noget der.

Jeg håber I vil tage godt imod Velsmagende Vegansk & Vegetarisk.

50a