3 x Hummus fordi er der noget jeg elsker, så er det hummus!
Hummus kan spises til alt og så kan det varieres i det uendelige.
Du får her mine 3 hummus favoritter, måske det også bliver dine?
I´m a hummussexual
I mit køleskab kan man altid finde en eller anden slags hummus.
Fordi sådan en hummus, kan jo peppe selv den kedeligste grøntsagsstav op.
Og faktisk ender det tit med at hummus, sammen med en masse grøntsagsstave, bliver hele mit måltid, fordi så meget elsker jeg hummus.
Klassikeren
Den gode klassiske hummus er altid en sikker vinder, den passer ligesom til det hele og hvis du lige som jeg, gerne vil have din hummus ultra cremet, så start med opskriften på den Perfekt Hummus, her kommer jeg med en god guide til hvordan du får den cremede og lækre hummus.
3 x Hummus
Nu har vi den klassiske hummus på plads.
Så nu skal vi have nogle forskellige variationer til at spice vores mad endnu mere op.
Prøv den med rødbede, den med karry-mango og den spicy mexikanske, der istedet for kikærter er lavet af sorte bønner og krydret med chili, lime og røget paprika .
Alle 3 er mega lækre på hver deres unikke måde, så nu er det bare op til dig at vælge en favorit.
Sidder du nu og tænker at jeg fuldstændig har overset den lækreste hummus variant.
Så del den lige med mig i kommentar feltet, ikke?
Det går jo ikke at der findes en hummus variant jeg ikke har smagt vel?
Jeg elsker denne her – man kan sagtens erstatte kokosmælk med vand, hvis man ønsker 🙂
http://ohmyveggies.com/thai-coconut-curry-hummus/
Åhhh den lyder SÅ lækker og nej nej nej da, man skal da endelig ikke udskifte kokosmælken, det er jo en stor del af smagsoplevelsen – uhmmmm den må prøves! Tak for tippet <3
Så lidt… Jeg har også kun skiftet kokosmælk ud i en snæver vending, hvis jeg ikke lige havde det på lager og det fungerede ganske fint 🙂
Jeg plejer at lave den her: http://www.amuse-your-bouche.com/roasted-vegetable-chickpea-pate/
Og må virkelig holde mig i skindet, for ikke at spise det hele mens jeg står og smager til 🙂
Uhm! Den lyder bestem også som noget jeg vil ha svært ved ikke at spise det hele af 😉
Kender følelsen! Jeg har altid en lille bøtte hummus og en pose med grøntsagsstave med på uni, som et mellemmåltid.
Jeg skal virkelig have afprøvet din karry-mango hummus. Den ser vildt lækker ud.
Kidneybønne hummus med appelsinsaft er rigtig lækkert! Det har en anderledes cremet konsistens i kraft af bønnerne.
Og ellers bruger jeg tit edamamebønner eller beluga-linser i min hummus for at variere smagen. 🙂
MUMS! kidneybønne hummus med appelsinsaft – det lyder så lækkert! Den må jeg prøve, tak for tippet!
Jeg laver ofte den originale også med sol tørrede tomater og dryroasted peberfrugt og paprika, det er også lækkert.
Uhmmmm ja den lyder godt nok også lækker 😉
Ærte-avokado-hummus med persille, æblecidereddike (istedet for citronsaft) og grofthakket ristede græskarkerner.. En lækker, grøn, anderledes grov hummus.. Jeg siger det bare.. 😉
ej den lyder simpelthen så lækker, den må jeg da også prøve. 😉