3 x vand med naturlig smag + vind en Sodastream

vand-med-naturlig-smag_00-3

Gør dit vand sjovere at drikke, ved at give det smag og bobler.

Du er sikkert allerede helt med på vand er godt for din sundhed og velvære.
Samtidig kan det også bare være super svært at komme igennem de 2-3 liter vand kroppen kræver på en hel dag.
Men med små enkelte fifs, kan dit vand blive meget sjovere at drikke og pludselig bliver det ingen sag at skulle drikke masser af vand.

vand-med-naturlig-smag_00-2

Jeg er faktisk selv ret god til at få drukket masser af vand hele dagen igennem, og grunden til det er helt sikkert fordi, jeg har en Sodastream stående, der med et enkelt tryk kan give mig boblende danskvand på ingen tid, helt uden at skulle slæbe flasker frem og tilbage til supermarkedet. Vand med bobler er bare bedre hvis du spørger mig og vand med naturlig smag gør det bare endnu sjovere. Udover at gavne din væskebalance kan ingredienserne du tilsætter vandet også bidrage med en masse sunde effekter.
Fx. kan vandet med pære-kanel og vaniljesmag stabilisere dit blodsukker og afværge en galoperende sukkertrang – ikke dumt vel? Kombinationen af grape, hindbær og rosmarin er særligt god for fordøjelsen og agurk, blåbær og mynte vandet får med sin detox effekt affaldssofferne i kroppen til at forsvinde lettere, især når du samtidig drikker masser af vand.

At tilsætte naturlig smag til vandet kan også gøre det smukt og festligt at servere vand til sine gæster, som ikke drikker alkohol, skal køre hjem eller blot som et sundt supplement til dem der nyder godt af vinen.

Jeg har fødselsdag imorgen og  har inviteret mine søde veninder til fejring af det på den bedste måde jeg kan tænke mig, med masser af lækker mad, vin og det bedste selvskab man kan forestille sig og når man fylder 35 år, har man både veninder der er igang med 3. runde børn og taget et aktivt valg om ikke at drikke alkohol. Alle skal forkæles når de er hos mig, derfor kommer der til at være en skøn kombination af vand med smag, Cava og Gin & Tonics når jeg imorgen fylder min stue med skønne damer!

Kunne du også tænke dig at gøre dit vand sjovere med smag og bobler så er det bare at kaste dig over opskrifterne og tjekke konkurrencen ud i bunden, her kan du nemlig vinde din helt eget Sodastram.

vand-med-naturlig-smag_00-4

4.9 from 10 reviews
3 x vand med naturlig smag
 
Forberedelse
Tilberedning
Samlet
 
Forfatter:
Antal personer: 1 liter
Ingredienser
 • Grape, hindbær og rosmarin:
 • 1 grape
 • 2 dl frosne hindbær
 • 2-3 stilke rosmarin
 • 1 liter danskvand
 • Pære, vanilje og kanel:
 • 2 pærer
 • 1 vaniljestang
 • 3 hele kanelstænger
 • 1 liter danskvand
 • Agurk, lime og mynte:
 • ½ agurk
 • 2 dl blåbær
 • 4-5 kviste mynte
 • 1 liter danskvand
Fremgangsmåde
 1. Skyl alle ingredienserne grundigt.
 2. Skær lime og grape i både og agurken i halve skiver.
 3. Kom alle ingredienser til hver slags smag,i en gennemsigtig kande og fyld op med danskvand.
 4. Sæt vandet på køl indtil det skal serveres.

 

img96o

KONKURRENCE:

Vind en Sodastram Power i valgfri farve, samt et start kit med kulsurepatroner og lidt forskellige smagsgivere.

Med SodaStream Power laver du bobler med et enkelt tryk på en knap. På få sekunder forvandler SodaStream Power dit postevand til sprudlende danskvand. Power er en elegante maskine, der er kendetegnet ved sit slanke design, der passer ind i ethvert køkken. Maskinen er designet af Yves Behár. Han er en af de få industrielle designere, som udelukkende fokuserer på bæredygtighed og miljø og har blandt andet arbejdet for Samsung, Puma og Prada.

SÅDAN DELTAGER DU:

Det er helt enkelt, du ligger blot en kommentar herunder hvor du også meget gerne må dele din yndlings smag til at gøre vandet mere spændende.

VINDEREN TRÆKKES FREDAG D. 14/10 OG FÅR DIREKTE BESKED

Held og lykke