Boghvedepandekager med spinat og quinoasalat

Boghvedepandekager med spinat og quinoasalat

// SPONSORERET //

Dampet, kogt og stegt – der er gang i både gryde, kasserolle og pande til dagens lækre menu.
Boghvedepandekager med fyld af spinat og svampe hertil en frisk og sprød quinoasalat med de utrolig smukke bolchebeder.
Altsammen tilberedt i den nye serie af kvalitetprdukter fra eXperience by Tefal – nu er det slut med pandekager der sætter sig fast på panden, quinoa der brænder på og udkogt broccoli og du kan vinde dit helt eget sæt.

Boghvedepandekager med spinat og quinoasalat

Lækkert og funktionelt køkkengrej giver som bekendt gastronomisk arbejdsglæde, og nu lancerer Tefal ny stilfuld køkkentøjsserie, som gør det endnu nemmere at tilberede alle typer af madretter til perfektion. Innovative teknologier er integreret i produktdesignet og mindsker simpelthen risikoen for at ødelægge maden under tilberedningen.

Med den nye, komplette køkkentøjsserie fra Tefal behøver du ikke længere frygte for hverken tørstegt mad eller klumper i saucen. eXperience by Tefal en ny generation af køkkentøj, som forener funktion og intelligent design og dermed giver de bedste forudsætninger for gode madoplevelser og resultater i køkkenet hver gang.

eXperience by Tefal-serien består af seks uundværlige kvalitetsprodukter: stegepande, wokpande, sauterpande, kasserolle, gryde og dampgryde. Hvert produkt i serien er specialudviklet og -designet med dets brug for øje, så uanset om ingredienserne skal simre, sauteres, brunes eller jævnes, så sikrer køkkengrejet de bedste forudsætninger for et perfekt resultat. Alle pander forsynet med et særligt Heat Control system, der gør, at panderne slukker, når temperaturen når op på 230 grader. Således mindskes risikoen for, at maden brænder på eller blive ødelagt. Gryderne og kasserollen har en perfekt og jævn varmefordeling pga. kombinationen af rustfrit stål og aluminium. Alle 6 produkter kan bruges på alle typer af varmekilder, inklusiv induktion.

Boghvedepandekager med spinat og quinoasalat

Boghvedepandekager med spinat og quinoasalat

4.3 from 6 reviews
Boghvedepandekager med spinat og svampe
 
Forberedelse
Tilberedning
Samlet
 
Forfatter:
Opskrifts type: Vegansk, glutenfri
Ret: aftensmad
Antal personer: 4 personer
Ingredienser
  • 4 dl boghvedemel
  • 3 spsk. chiafrø + 9 spsk. vand
  • 8 dl vand
  • 400 g frisk spinat
  • 250 g svampe, fx, kajserhatte, i skiver
  • 2 rødløg, i skiver
  • 1 spsk. frisk timian
  • salt og peber
Fremgangsmåde
  1. Rør chiafrø og vand sammen og lad det trække i 10 min.
  2. Sigt boghvedemelet ned i en skål.
  3. Tilsæt salt, peber og chiablandingen.
  4. Tilsæt vandet og det sammen til en jævn dej.
  5. Tildæk skålen og lad den trække i 30 min.
  6. Varm en pande op til medium-høj varme og tilsæt lidt kokosolie.
  7. Hæld ½ dl. dej på panden og fordel dejen hurtigt.
  8. Når pandekagen er tør på oversiden, vendes den og steges 1 min på den anden side.
  9. I en anden sauterpande steges løg og svampe møre i let kokosolie og timian.
  10. Tilsæt spinaten, læg låg på panden og vent 1 min.
  11. Spinaten er nu fladet sammen og det hele vendes sammen.
  12. Fyld boghvedepandekagerne med spinat-svampe fyldet og server quinoasalaten til.

 
4.3 from 6 reviews
Quinoasalat med bolchebeder og dampet broccoli
 
Forberedelse
Tilberedning
Samlet
 
Forfatter:
Opskrifts type: Vegansk, glutenfri
Ret: salat
Antal personer: 4 personer
Ingredienser
  • 3 dl quinoa - ukogt
  • 1 broccoli
  • 300 g bolchebeder ( alm. rødbeder kan også bruges )
  • 2 dl. ristede hasselnødder
  • 1 spsk. frisk timian
  • saft og fint revet skal fra 1 økologisk appelsin
  • 1-2 spsk. olivenolie
  • salt og peber
Fremgangsmåde
  1. Skyl quinoaen grundigt igennem en si.
  2. Kom det i en kaserolle sammen med 6 dl vand og 1 tsk. flagesalt.
  3. Bring det i kog og lad det simre i 15 min.
  4. Rør quinoa´en løs og luftig med en gaffel.
  5. Del broccolien i mindre buketter og kom dem i dampindsatsen.
  6. Kom lidt vand i bunden af gryden, sæt indsatsen i og læg låg på.
  7. Bring det i kog og damp broccolien i 2 minutter.
  8. Skræl bederne og skær dem i tynde skiver på et mandolinjern.
  9. Hak hasselnødderne groft.
  10. Kom quinia, bolchebeder og broccoli i en skål og vend det med timian, olivenolie appelsinsaft og skal og pynt med hakkede hasselnødder.