Mig & Min Foodprocessor:Magimix + 3 lækre ting du kan lave i den

foodprocessor_magimix

“Hvilken foodprocessor bruger du?” eller, “hvilken foodprocessor kan du anbefale?”

Det er de 2 absolut mest stillede spørgsmål jeg får – og svaret, det skal du selvfølgelig have lige her.

roedbedefalafler-og-gulerodshummus_00

Rødbedefalafler & gulerod-chili hummus

Lad os bare komme lige til sagen!

Foodprocessoren jeg bruger er en Magimix CS5200 XL Jubilæum og det er ingen hemmelighed at jeg knus-elsker den og bruger den ganske flittigt, ja faktisk dagligt.

Magimix foodprocessoren, efter min erfaring, den bedste man kan få.

Den er hurtig, effektiv, larmer overraskende lidt, den er hurtig at rengøre og så er den flot at have stående på køkkenbordet, hvilket også er det eneste rigtige sted at placere sin foodprocessor. Den er købt for at skal bruges og det ved vi jo godt at den ikke bliver, hvis vi gemmer den væk i t køkkenskab, så lad den nu blive på køkkenbordet.

Kan man leve uden en foodprocessor? – jo jo, det kan man teknisk set da godt. Men hvorfor?
Den er en kæmpe hjælp og gør din madlavning og hverdag sjovere og mere overskuelig, når du har foodprocessor til at gøre det grove arbejde.
Dadelkugler, nøddesmør, råkost, blomkåls-cous cous, hummus, falafler og meget meget mere, bliver bare lettere og ikke mindst hurtigere at lave, når det med et par enkelte “wroom wroom” bliver forvandet i foodprocessoren.

Gør ikke som Gertrud Sand og gem ønsket om en foodprocessor til juleaften, slå til allerede idag!
Fordi der er rigtig mange penge at spare lige her: MAGI MIX FOODPROCESSOR (og ja, det er jo fordi der er det dersens Black Friday, man ikke kan undgå at høre om alle steder, men det her tilbud, det vil du ikke gå glip af!)

For at du ikke skal være i tvivl om hvilke opskrifter du skal kaste dig over, så har jeg lige linet mine 3 yndlings opskrifter op, der selvfølgelig alle, bliver lavet lynhurtigt i en foodprocessor.

cookie-dough-kugler_002

Sunde cookie dough kugler

ovnbagte-falafler_001

Hjemmelavede ovnbagte falafler

blackbean-hummus-00-2

Spicy blackbean hummus