Vegansk brunch

Vegansk brunch

Vegansk brunch – den skønneste måde at starte sin weekend på. Især når man har sovet længe, har god tid til hygge og drikke sin kaffe, imens den stadig er varm.

En god lækker og farvestrålende brunch er ikke noget man behøver at besøge de fine caféer for at få. Det er super nemt at lave selv. Og jeg giver dig her en masse inspiration til en lækker og farvestrående vegansk brunch.

Vegansk brunch

Vegansk brunch har det hele

Vegansk brunch – den bedste måde at starte weekenden på.

Pandekager, ost, yoghurt og scrambled æg – alt sammen noget, som bare skal være en del af brunchen, ikke?
Du troede måske at dem var du nødt til at undvære i den veganske brunch, men nej, selvfølgelig ikke!
Alt kan gøres vegansk, selv de scramblede æg.

Her bruger man en fast tofu i stedet. Den har konsistens som æg og sammen med alle krydderierne, bliver smagende ganske lignende. Og hvis man vil, kan man jo komme noget af den lækre kokosbacon på, se det ville ikke være så dumt vel?

Grøntsager og pandekager

Udover pandekager, ost yoghurt og scrambeld tofu, syntes jeg også der skal være lidt frugt og grønt.
Gerne også en salat af en slags, den fik jeg bare ikke lige plads til her.
Men en frisk frugtsalat, en grape og den evigt gode avokadomad, mon den nogenside bliver kedelig? Jeg tror det ikke…

Byg selv brunch

Snup mine ideer, tilføj dine egne favoritter og nyd en lækker brunch med dine kære.

Vegansk brunchVegansk brunch

Vegansk brunch
 
Forberedelse
Tilberedning
Samlet
 
Forslag til hvad den veganske brunch kan indeholde
Forfatter:
Opskrifts type: Vegansk, glutenfri
Ret: Brunch
Antal personer: 4 personer
Ingredienser

 
Scrambled tofu
 
Forberedelse
Tilberedning
Samlet
 
Antal personer: 2-4 personer
Ingredienser
  • 400 firm tofu, smuldret
  • kokosolie til stegning
  • 2 spsk. gærflager
  • 1 spsk. løgpulver
  • 1 tsk. sennepspulver
  • 1 tsk. gurkemeje
  • salt og peber
  • 200 g tomater i tern
  • 100 g spinat, frisk eller frossen
Fremgangsmåde
  1. Varm en pande op til medium varme, smelt kokosolien og tilsæt den smulrede tofu.
  2. Steg det i 2 min imens du rører rundt i der.
  3. Tilsæt gærflager, løgpulver, sennepspulver, gurkemeje, salt, peber og tomater, vend det sammen og lad det stege i et par minutter.
  4. Tilsæt spinaten, vend det rundt og lad det falde sammen.
  5. Server den som morgenmad til 2 eller til 4 som en del af en brunch.

 

GemGem