3 x sunde weekend lækkerier

Lige om lidt er det weekend, ahh! Selv om vi først lige er kommet igang igen, så gør det slet ikke noget det allerede er weekend. Weekend er lig med hygge og hygge er lig med mad – det er sikkert og vist.

Her om fredagen plejer du måske at runde bland selv slikken, men nu hvor det er januar, har du måske lovet dig selv at spise sundere. Sunde snacks betyder heldigvis ikke kun tørre riskiks og gulerodstænger uden dip…
Her får du 3 sunde lækkerier du kan forsøde weekenden med og stadig overholde dit nytårsforsæt.

Og her er noget for enhver smag!
Romkulger uden gamle kager, is af bare 1 ingrediens og mega lækre, snaskede popcorn med både peanutbutter og chokolade.
Husk på, sundt ikke nødvendigvis er lig med mad uden kalorier, men sundt er blot et udtryk for mad med næring som kroppen kan bruge. Og samtidig behøver søde lækkerier ikke at komme i form af slik og andre kunstige sager for at den søde tand bliver tilfredsstillet.

Jeg har ikke helt beslutet mig for hvad Alma og jeg skal hygge os med i aften når X-factor ruller over skærmen, vi har begge en stor kærlighed til både popcornene og bananis´en – men hey! Det ene behøver jo ikke udelukke det andet, vel?

Sunde romkugler – glutenfrie og veganske

Popcorn med chokolade og peanutbutter

Bananis med chokoladeovertræk og krymmel