Buddha Bowl med ærtepasta og hummus

Buddha Bowl med ærtepasta og hummus

Buddha Bowl med ærtepasta og hummus er en mættende og sund skål med både friske og bagte grøntsager.

Den indeholder altså lidt af det hele og er derfor en glimrende måde at få ryddet ud i køleskabes grøntsags rester.
Man kunne jo fristes til at sige, at en Buddah Bowl er en salatruskomsnusk.

Men Buddha Bowl lyder bare meget bedre, ikke?

Buddha Bowl med ærtepasta og hummusBuddha Bowl med ærtepasta og hummus

 

Buddha Bowl med ærtepasta og hummus

Sådan helt traditionelt bygges en Buddha Bowl op omkring en bund af enten quinoa eller ris.
Men når det kommer til regler inden for madlavning, så er de til for at blive brudt.
Derfor har jeg brugt ærtepasta istedet.

Det har jeg nemlig lige fået opbygget et lager af igen, nu hvor både Rema 1000 og Netto har det på tilbud denne uge.
Se det var lige et godt tip!

Netto har faktisk også lasagne pladerne, som jeg bruger i den mexikanske lasagne.

Så hvis du ikke allerede har været afsted så ville jeg gøre det nu, hvis jeg var dig.

Sådan laver du en buddha bowl

De øvrige principper ved Buddha Bowl´en har jeg ikke pillet ved.
Masser af grøntsager – både de friske og de bagte.
Og en god solid mængde af yndlings hummus´en med karry og mango for at binde det hele sammen.

Brug de grøntsager du har, men gør dig selv den tjeneste at komme karry på bare en af dem.
Det passer jo så fantastisk godt sammen med karry-mango hummus´en.

Buddha Bowl med ærtepasta og hummus

Buddahbowl med ærtepasta og hummus
 
Forberedelse
Tilberedning
Samlet
 
Forfatter:
Opskrifts type: Vegansk, glutenfri
Ret: Buddahbowl
Antal personer: 2 portioner
Ingredienser
  • 160 g ærtepasta (ukogt)
  • ¼ rødkål, fint snittet
  • ⅓ hokkaido, i tern
  • 200 g rosenkål
  • 200 g broccoli, i buketter
  • 1 portion karry-mango hummus
  • kokosolie
  • 1 tsk. karry
  • salt og peber
Fremgangsmåde
  1. Tænd ovnen på 225 grader og kom bagepapir på en bageplade.
  2. I den ene ende vendes broccoli og rosenkål med kokosolie, salt og peber og i modsatte ende vendes hokkaido med kokosolie, karry, salt og peber.
  3. Sæt pladen i ovnen og bag dem i 20 min.
  4. Bring en gryde vand i kog og kog pastaen efter anvisning på pakken.
  5. I 2 skåle fordeles rødkålen.
  6. Anret pasta og de bagte grøntsager i sektioner ovenpå og placer et par gode spsk. hummus i midten.

 

GemGem

GemGem

GemGemGemGem

GemGem

GemGem