Frisk godmorgen greenie

Kick start din dag med en super frisk og lækker godmorgen greenie.
Den virker bedre end kaffe og med sådan en bandit i maven er du allerede lagt foran i grøntsagsregnskabet.
Se så kan sådan en mandag, eller uge vel næppe starte bedre, var?

I fornemmer godt min kærlighed til de flydende grønne sager, ikke?
Jeg kan virkelig ikke komme på en bedre start på dagen end med en stor balje flydene grønt. Og på det seneste har jeg været ret god til at variere mine greenies.

Ser du, jeg er nemlig typen, som med glæde spiser det samme til morgenmad flere måneder i streghelt uden at blive træt af det. Har jeg først fundet noget jeg kan lide, ja så fortsætter jeg lige som bare ud af den sti.
Men forandring fryder som sagt, og med min nye Blendtec blender er det det samtidig blevet en helt del sjovere at kaste forskellige sager ned i den. Den kan nemlig forvandle alt om til den mest fløjlsbløde skønne drik.

Denne gang er det blevet til en lækker grønkålssmoothie – helt uden banan.
Det er nemlig ikke alle, der er fan af banan. Så denne her går altså ud til Jer, der forsager bananen.
Jeg kan nu selv rigtig godt lide banan, især i mine smoothies. Den giver den helt perfekte runde sødme, som jeg syntes der skal til for at smoothien bliver lækker. Og jeg syntes på ingen måde at det smager af banan. Men nu kan jeg jo også lide banan, så jeg skal ikke kunne svare på om den smager igennem, hvis man virkelig ikke kan lide det. Smage man ikke kan lide, har det gerne med at smage igennem. Se det var meget snak om bananer, som der jo altså ikke er noget af i denne smoothie.

Grønkålssmoothien er tilgengæld super frisk. Agurk, lime, mynte og kiwi forklæder til sammen den meget grønne smag af grønkål og gør den lækker og frisk.

For mere smoothie kærlighed, se også:

Detox smoothie

Rød detox smoothie

Guide til den gode greeniebowl

Frisk godmorgen greenie
 
Forberedelse
Tilberedning
Samlet
 
Forfatter:
Opskrifts type: Vegansk, glutenfri
Ret: Smoothie, greenie
Antal personer: 2 glas
Ingredienser
  • 2 store håndfulde grønkål
  • 1 lille håndfuld mynte blade
  • ½ agurk, i skiver
  • 2 kiwi, i skiver
  • 2 dl isterninger
  • 2 dl vand
  • 1 tsk. spirulina, kan undlades
  • saften fra 1 lime
Fremgangsmåde
  1. Kom alle ingredienserne i blenderen og blend det jævnt og cremet.
  2. Hæld smoothien på glas og drik dem med det samme.
Tips
Blender anbefaling: Blendtec Designer 625