Blomkåls Hot Wings med kokos og karry og mango-chili dip

Blomkåls Hot Wings med kokos og karryBlomkåls Hot Wings med kokos og karry og mango-chili dip er den lækreste og sundeste snack du kan servere.

En lille mundfuld med masser af smag!

Karry, mango, kokos og chili er og bliver bare det perfekte match og alle 4 ting får du naturligvis i denne mega lækre blomkåls Hot Wings med kokos og karry og mango-chili dip

Blomkåls Hot Wings med kokos og karryBlomkåls Hot Wings med kokos og karryBlomkåls Hot Wings med kokos og karry

Blomkåls Hot Wings med kokos og karry og mango-chili dip er dét, du skal servere, når du skal have både store og små grøntsagsforskrækkede størrelser til at tømme fadet.

Hvis du var vild med de snaskede blomkåls hot wings med BBQ sauce, vil du med garanti også elske denne version med karry og kokos, de smager intet mindre end himmelsk!

Grøntsager på den sjove måde

Store skåle med salat er måske ikke det der tiltaler alle, når der skal spises grøntsager.

Blomkåls Hot Wings med kokos og karry gør det sjovt at spise grøntsager og de smager så godt, at inden du får set dig om, har du spist et helt blomkål.

Du behøver altså ikke tykke dig igennem en ordentlig balje salat når der skal spises grøntsager, du kan istedet forkælde dine grøntsager som hot wings og det er da bare meget sjovere, ikke?

Snack eller tilbehør?

Blomkåls Hot Wings med kokos og karry er en lækker og mættende snack i sig selv, med de er også lækre som tilbehør til salater, i en bowl eller som en del at en masse andre små retter.

Blomkåls Hot Wings med kokos og karry

Kokos blomkål Hot Wings med mango-chili dip
 
Forberedelse
Tilberedning
Samlet
 
Forfatter:
Opskrifts type: Vegansk, glutenfri
Ret: Snack, tilbehør
Antal personer: 2-4 personer
Ingredienser
  • 1 stort blomkål, delt i mellemstore buketter
  • DEJ:
  • 300 g kikærtemel
  • 3 dl vand
  • 1 spsk. gærflager - kan undlades
  • 2 tsk. karry
  • 2 tsk. flagesalt
  • PANERING:
  • 2 dl. kokosmel - den almindelige
  • MANGO-CHILI DIP:
  • 2 modne mango
  • 1 fed hvidløg, fint revet
  • 1 lime, saften herfra
  • 1 rød chili, fint hakket
  • 1 spsk. fint revet ingefær
  • 1 spsk. tahin
  • 1 tsk. stødt gurkemeje
  • salt
Fremgangsmåde
  1. Tænd ovnen på 225 grader og kom bagepapir på en bageplade.
  2. Rør alle ingredienser til dejen sammen i en skål.
  3. Dyp blomkålsstykkerne enkeltvis i dejen, drys dem med kokos og placer dem herefter på bagepladen.
  4. Sæt pladen i ovnen og bag dem i 25 min.
  5. Imens laves mango-chili dippen.
  6. Kom alle ingredienser til dippen i en blender eller foodprocessor, blend den helt jævnt og cremet og smag dippen til med salt.
  7. Server hot wings´ene og mango-chili dippen som en snack eller tilbehør til salat.