Morgenmads bananasplit vaffel – fordi hvem kan sige nej til en bananasplit til morgenmad?
Lækker chokolade vaffel, toppet med banan, yoghurt, granola og friske bær.
Lyder det ikke bare som den vildeste luksus?
Men ved du hvad?
Det er super enkelt og ovenikøbet sundt.
Morgenmads bananasplit vaffel
Morgenmads bananasplit vaffel er som at spise dessert til morgenmad, bare på den sunde måde.
Den tager yoghurt med müslie op på et helt andet niveau og gør det til en lækker og luksuriøs morgenmad.
Det eneste du skal gøre er at bage en lækker chokolade vaffel og så er du næsten allerede klar til at servere.
Langsom weekend eller hurtig hverdag?
Du behøver ikke at vente til weekenden for at lave morgenmads bananasplit vaffel til morgenmad.
Du kan nemlig gøre super nemt for dig selv.
Bag en ordentlig stak vafler om aftenen, så kan du lave morgenmad på ingen tid.
Det er sjældent jeg står og bager vafler om morgenen, jeg vælger også altid den nemme løsning og laver dem på forhånd.
Det er de små tricks, der kan få hverdagen til at hænge sammen og gøre den ekstra lækker.
- VAFLER:
- 3 dl. boghvedemel *
- 3 dl. mandelmælk eller anden plantebaseret mælk
- 2 spsk. rå kakao *
- 1 tsk. vaniljepulver *
- 1 tsk. bagepulver
- 1 tsk. xanthangum * - kan undlades
- TIL SERVERING:
- 4 små bananer
- Soya yoghurt
- Granola
- Friske hindbær og blåbær
- Rør alle ingredienser til vaffeldejen sammen og bag den i vaffeljernet.
- Anret vaflerne i skåle med 1 banan delt på langs i hver med lidt afstand i mellem.
- Fyld mellemrummet op med soya yoghurt, drys med granola og pynt med friske bær.
Xantahan gum får glutenfri bagværk til at hænge bedre sammen og giver en saftig konsistens. Det kan sagtens undlades, men gør altså en kæmpe forskel.
Jeg har netop bestilt et vaffeljern, da jeg ikke laengere kunne modstaa fristelserne til at proeve dine laekre vaffel morgenmadsopskrifter der jaevnligt flyder ind i mit instra-feed. Imens jeg venter paa Amazon-manden kommer med det, tjekker lige alle dine opskrifter ud og laver indkoebsliste 🙂 TAK for en laekker, leakker blog!
Lavede disse igår, og synes desværre ikke de smager af specielt meget (ud over toppingen, der smagte fantastisk!) Tænker, at det ikke vil skade at putte lidt mere end 2 spsk. kakaopulver eller evt. lidt hakket chokolade, ellers smager de bare af dej 🙂
Tusind tak for dit feedback Louise – jeg syntes nu kakaosmagen var ganske fin, men det kommer nok også an på hvilken kakao man bruger, tænker jeg…
Ah, det er måske derfor. Jeg brugte bare den billigste fra Netto 😀 Kan være jeg skal på jagt efter en lidt bedre.
Jeg kan kun anbefale dig at finde en anden kakao hvis du vil have en god smagsoplevelse – jeg bruger selv en raw kakao fra rawfoodshop.dk
Den er den bedste kakao jeg nogenside har fået 😉