Moccachia – chiagrød med kaffesmag

Moccachia - chiagrød med kaffesmag

Moccachia – chiagrød med kaffesmag er morgenmaden der kvikker dig op, mætter og smager som dessert.

Den tager ingen tid at lave og kan tages med i tasken, når du skynder dig ud af døren mandag morgen.
Så selvom du har travlt kan du sagtens nå at få en sund og mættende morgenmad.

Moccachia - chiagrød med kaffesmagMoccachia - chiagrød med kaffesmag

Moccachia – chiagrød med kaffesmag

Moccachia – chiagrød med kaffesmag er lidt som et Kinderæg.

Det er nemlig hele 3 ting på en gang.

Morgenmad
Kaffefix
Dessert

Og med den i maven, kan mandagen bare komme an, ikke?

Morgenmad to go

Chiagrød er den perfekte morgenmad 2 go.

Den tager ingen tid at røre at røre sådan en chiagrød sammen og fylder du den i et glas med skrue låg, kan den nemt kommes i tasken og tages med.
Spis den på vej eller nyd den når du er kommet frem – bare husk en ske – det kan ikke anbefales at drikke den…

Uendelige variationer

Chiagrød er morgenmaden, der kan varieres i det uendelige.
Her får du nogle af mine andre køleskabs grød favoritter:

Mango chiagrød

Choko-orange chiagrød

Choko-nougat-karamel chiagrød

Moccachia - chiagrød med kaffesmagMoccachia - chiagrød med kaffesmag

Moccachia - chiagrød med kaffesmag
 
Forberedelse
Tilberedning
Samlet
 
Forfatter:
Opskrifts type: Vegansk, glutenfri
Ret: Morgenmad
Antal personer: 1 portion
Ingredienser
  • 2 spsk. chiafrø
  • 1 dl. kold kaffe* el- 1 dl. kold vand + 1-2 tsk. pulverkaffe
  • 1 tsk. lucuma pulver
  • 1 tsk. kakao
  • 1 tsk. vaniljepulver
  • 2 dl. soya yoghurt
  • TOPPING:
  • ½ banan i skiver
  • 1 spsk. gojibær
  • 1 spsk. ristede hasselnødder, grofthakkede
Fremgangsmåde
  1. Om aftenen røres chiafrø, kaffe, kakao, vanilje og lucuma sammen i en skål og stilles i køleskabet.
  2. Om morgenen røres den nu tykke grød sammen med soya yoghurt.
  3. Top grøden med banan, gojibær og ristede hasselnødder.