Sunde quinoa cookies – veganske og glutenfrie

Sunde quinoa cookies

Sunde quinoa cookies som snack, til morgenmad, lækker sult og 2 go.

Fyldt med proteiner, fibre og lækre sager som chokolade og peanutbutter.
Smager som dessert, men er sunde nok som morgenmad.

Sunde quinoa cookiesSunde quinoa cookies

Sunde quinoa cookies

Sunde quinoa cookies indeholder ingen raffineret sukker og heller ingen mel.

De er lavet af udelukkende sunde og lækre ingredienser som fx. quinoa, banan, peanutbutter og mørk chokolade.
De er proppet med proteiner, mættende fibre og smager meget mere af kage end den sunde hapser, de i virkeligheden er.

Ingen skal komme og sige at det er kedeligt at spise sundt!

Morgenmad 2 go

På hverdage er Alma ikke så god til at få spist morgenmad inden hun skal i skole.
Hun har simpelthen ikke nogen appetit før der er gået nogle timer.

Men sådan et lille hoved har jo brug for energi til at kunne lære noget i skolen.
Derfor får hun tit sin morgenmad 2 go og spiser den enten på vej til skole eller når hun er kommet frem, inden timen starter.

Og disse sunde quinoa cookies har været et kæmpe hit hele sidste uge.
Den søde smag vækker appetitten, samtidig med de mætter og giver kroppen en masse god energi.

Sunde snacks til madpakken

En lille sød, men sund forkælelse i madpakken er altid et hit og her er et par stykker mere der er nemme at lave og super lækre.

Sunde snack nødder og rosiner med kakao og kanel

Æblekagekugler

Sunde snackkugler

Sunde quinoa cookies

4.3 from 3 reviews
Sunde quinoa cookies
 
Forberedelse
Tilberedning
Samlet
 
Forfatter:
Opskrifts type: Vegansk, glutenfri
Ret: Snack, morgenmad
Antal personer: 10 stk
Ingredienser
Fremgangsmåde
  1. Tænd ovnen på 200 grader og kom bagepapir på en bageplade.
  2. Rør de knuste hørfrø sammen med vandet i en stor skål og lad det trække i 10 min.
  3. Kom 2 bananer i skålen sammen med æblemos og peanutbutter og mos det sammen.
  4. Tilsæt alle de øvrige ingredienser og vend det sammen.
  5. Brug 2 spsk dej til hver cookies og sæt dem med lidt mellemrum på bagepladen.
  6. Skær den sidste banan i skiver og placer en skive i midten af hver cookie.
  7. Sæt pladen i ovnen og bag dem i 18 min.
  8. Lad cookies´ene afkøle i 20 min på bagepladen og overfør dem herefter til en bagerist.
Tips
Opbevar cookies´ene i køleskabet i en lukket beholder, her holder de sig 5 dage.
* Køb ingredienserne til disse lækre cookies på Rawfoodshop.dk til fordelagtige priser.