One Pot Thai quinoagryde

One Pot Thai quinoagryde

One Pot Thai quinoagryde giver dig lækker, sund og mættende aftensmad på under 30 min.
Den er fyldt med masser af grøntsager, smag og mættende proteiner!
Du skal kun bruge én gryde og når grøntsagerne er snittet er du næsten allerede færdig.

Retten passer sig selv, så du både sparer både tid og opvask!

Det er vist hvad man kalder en win-win situation, ikke?

One Pot Thai quinoagrydeOne Pot Thai quinoagrydeOne Pot Thai quinoagryde

One Pot Thai quinoagryde

One Pot Thai quinoagryde er retten du skal lave hvis tiden er knap og du skal imponere både dig selv og resten af familien med lækker, sund og velsmagende mad på nærmest ingen tid og med minimal arbejdsindsats.

Når grøntsagerne er snittet, passer retten sig selv og er færdig på kortere tid det tager at få leveret en pizza.

Masser grønt – masser smag!

One pot gryder er også en genial måde at få masser af grøntsager og masser af smag ind i dine hverdagsretter.

Du kan bruge lige præcis de grøntsager du har og kan lide. Det er kun fantasi og køleskabsindhold, der sætter grænser for hvad du kan komme i din one pot.

Det er samspillet imellem alle grøntsagerne og krydderierne i den samme gryde der giver en lækker og smagfuld ret.

Én gryde – mange muligheder

Pasta, ris og quinoa – tandoori, mexikansk og Italiensk.
Alle verdenens køkkener kan kommes i en gryde og blive til en sund og lækker aftensmad på kun 30 min.

Se flere lækre one pots her:

One Pot Tandoori Quinoa
One Pot Mexikansk Quinoa
One Pot Ris med grønkål, kikærter og søde kartofler
One Pot Linsepasta med tomat og basilikum

One Pot Thai quinoagryde

5.0 from 1 reviews
One Pot Thai quinoagryde
 
Forberedelse
Tilberedning
Samlet
 
Forfatter:
Opskrifts type: Vegansk, glutenfri
Ret: One Pot
Antal personer: 4 portioner
Ingredienser
  • 2,5 dl quinoa
  • 6 dl grøntsagsbouillon
  • 2 dl. kokosmælk
  • 1-2 spsk. rød karrypasta - alt efter smag
  • 400 g edamamebønner
  • 1 bundt forårsløg, i skiver
  • 4 gulerødder, i skiver
  • 1 rød peberfrugt, i strimler
  • 1 grøn peberfrugt, i strimler
  • 1 squash, i halve skiver
  • kokosolie til stegning
  • Salt og peber
  • Til servering:
  • Bønnespirer
  • Frisk koriander
  • Rød chili
  • Cashewnødder
Fremgangsmåde
  1. Varm en gryde op til medium varme,
  2. Smet kokosolie og steg grøntsagerne heri i et par minutter.
  3. Tilsæt rød karry pasta og vend det med grøntsagerne.
  4. Skyl quinoaen grundigt og kom det i gryden sammen med grøntsagsbouillonen.
  5. Bring gryden i kog og lad det simre i 15 min.
  6. Tilsæt kokosmælken, rør det rundt og lad det simre med i ca. 1 min,
  7. Smag retten til med salt og peber.
  8. Server retten i skåle toppet med koriander, chili, bønnespirer og cashewnødder.