// SPONSORERET AF SUPER BRUGSEN //
Sushidog er en hurtig sushi hotter du kan spise på farten!
Den kræver hverken pinde eller gaffel.
Lyn hurtig fordi du spar tid ved at undlade at skære den ud, spis den istedet som en håndholdt hotter og dyp den i din yndlings dip.
Sushidog – din hurtige frokost
Sushidog er lige så hurtig at lave, som at smøre en skive rugbrød, når først sushi risene er kogte.
Det bedste ved det hele er at sådan en sushi hotter kan varieres og sammesættes udfra lige præcis dine smagsløg og indholdet i dit køleskab og du kan supplere med fx. tofu for et mættende protein kick.
Lav en asiatisk tapas
Sushidog er altså den hurtige to go løsning, men du kan også vælge at skære dem ud og servere dem som en del af en stor asiatisk tapas med masser af friske ruller, dips, salater, edamamebønner, tang salat og hvad du eller syntes der hører sig til.
Få inspiration til dips og ruller her:
3 x friske forårsruller
Friske forårsruller med masser af grønt og skønne dips
Nemt, hurtigt og lækkert
Det er altså super nemt, hurtigt og lækker med sådan en sushidog – se bare hvor nemt det er at lave sushidog i videoen herunder. Husk også at subscribe til kanalen så du ikke går glip af alle de andre lækre opskrifter der kommer på. Du subscriber her: Mig & Min Mad
- 4 ark nori tang
- 2 dl. sushiris, ukogt
- 1 avokado, i skiver
- 1 rødpeberfrugt, i strimler
- 2 gulerødder, i strimler
- 2 spsk. sesamfrø
- 1 tsk. risvineddike
- salt og peber
- Få fremgangsmåden her: Mig & Min Mad Sushidog
Eeeeeej lækkert altså. Det er alt for længe siden jeg har lavet hjemmelavet sushi!
Go go go – måske til vores næste arbejdsdate?
Hej,
Jeg synes ikke at jeg kan gennemskue om du skyllede risene inden eller ej. Normalvis skal de jo skylles i rimelig lang tid, som godt kan få tiden til at gå en smule ud over det som du angiver i opskriften ;o)
Risene er både skyllede og har stået i blød i 30 min – man skal bare følge instruktionen på pakken med sushi ris 😉