Grillet sandwich med peberfrugt, squash, aubergine, pesto og oliven tapanade

Grillet sandwich med peberfrugt, squash, aubergine, pesto og oliven tapanade

// ANNONCE FOR KOSAN GAS //

Grillet sandwich med peberfrugt, squash, aubergine, pesto og oliven tapanade – fordi hvorfor ikke også grille sin sandwich?

Skal du på picnic, kan du lige så godt forberede picnickurven ved grillen!
Når solen skinner ned på os som den gør idag, er det bare med at nyde det. Så tænd op i grillen, grill din sandwich og spis den på din yndlings solplet uanset om den er i baghaven eller i en af byens parker.

Sandwichen tager kun 20 minutter at lave og smager af sol og sommer.

Grillet sandwich med peberfrugt, squash, aubergine, pesto og oliven tapanade

Grillet sandwich

Grillet sandwich med peberfrugt, squash, aubergine, pesto og oliven tapanade er bare den lækreste kombination i en sandwish. Masser af snask og masser af smag på kun 20 minutter.

Jeg har teamet op med Kosan gas for at vise man sagtens kan lave hurtig hverdagsmad på grillen og vil henover sommeren komme med masser af inspiration til hvad du kan lave af lækre grillerier, selv på hverdage!

Tænd op i grillen – også på hverdage!

Lad os nu bare se virkeligheden i øjnene – de der solskinsdag kommer lidt for spredt på disse bredegrader.

Vi kan derfor ikke altid vente til weekenden med at tænde op i grillen, hvis vi altså skal have makismal nydelse af det gode vejr, når det nu endelig er her.

Måske du så tænker at hvis du først skal til at starte op i grillen når du kommer hjem fra arbejde, så bliver aftensmaden først færdig på den forkerte side af almindelig spisetid.

Men med en gasgrill er det no problemo!
Den er lige så hurtig varm som din ovn og levere de samme flotte grillstriber og smag til dine retter som kulgrillen gør – det er bare meget nemmere og ikke mindste meget hurtigere.

Grill dine grøntsager

Alt bliver bedre efter en tur på grillen, også grøntsagerne! Især grøntsagerne fristes jeg til at sige.
Radiser, asparges, aubergine, squash, majs og jeg kunne blive ved – ja jeg kunne! Alt bliver bare bedre med grillstriber på.

Få meget mere inspiration til grønne grillopskrifter her:

Kosan Gas – Lækker hverdagsmad tilberedt på gasgrill
3 x grønt til grillen 
Grillede selleristeaks med langtidsbagte løg

Grillet sandwich med peberfrugt, squash, aubergine, pesto og oliven tapanade

Grillet sandwich med peberfrugt, squash, aubergine, pesto og oliven tapanade
 
Forberedelse
Tilberedning
Samlet
 
Opskriften er udvidviklet i samarbejde med Kosan Gas - få mange flere grillopskrifter her: Kosan Gas - Lækker hverdagsmad tilberedt på gasgrill
Forfatter:
Opskrifts type: Vegansk
Ret: Grill
Antal personer: 4 personer
Ingredienser
  • 8 skiver daggammelt surdejsbrød
  • 2 røde peberfugter
  • 1 squash
  • 1 aubergine
  • 100 g rucola
  • 8 basilikumblade
  • 1 dl. oliventapenade
  • 1 dl. pesto
  • olivenolie til pensling
Fremgangsmåde
  1. Varm grillen op til 225 grader.
  2. Skær grøntsagerne ud i 1 cm tykke skiver på langs.
  3. Pensel brød og grøntsager med olivenolie og krydr dem med salt og peber.
  4. Grill grøntsagerne 3-5 min på hver side, og brødet til det er sprødt.
  5. Smør 4 skiver med pesto og 4 skiver med oliven tapenade.
  6. Kom en håndfuld rucola på alle skiverne med tapenade og fordel grøntsagerne ovenpå.
  7. Slut af med basilikumblade og skiverne med pesto.