Syltede rødløg – nemt, hurtigt og lækkert

Syltede rødløg

Syltede rødløg giver smag til dine salater, hot dog, burger, sandwich og er det lækreste tilbehør til alt andet derimellem.

De er super nemme og hurtige at lave og så er de simpelthen bare vanedannende og uimodståelige lækre.

Syltede rødløgSyltede rødløgSyltede rødløg

Syltede rødløg – nemt, hurtigt og lækkert

Syltede rødløg, agurker, rødbeder og asier.
Ja vores bedste forælder havde altså fat i noget når de serverede syltede sager som tilbehør til maden.
Lidt surt til og i maden kan gøre en stor forskel for smagsoplevelsen.

For at vores smagsløg bliver tilfredsstillet af et måltid skal vi have smagt både surt, sødt, salt og bittert.
Så mangler din ret surt er syltede rødløg svaret.
Det er nemme og hurtige at lave og giver lækkert pift til alt du kan komme i tanke om.

Tilbehør og smagsbooster

Bortset fra på dine havregryn, er der ikke mange andre steder hvor det vil være upassende at bruge syltede rødløg som smagsboost eller tilbehør.

Brug fx. syltede rødløg i din burger, hot dog, til grøntsagsmosen, i salater og hvor du ellers har brug for et ekstra smagsboost.

1 opskrift – 3 tilberednings metoder

De kan rå marineres, de kan koges i gryden, eller du kan koge lagen og hælde den over løgene i et glas.

Uanset hvilken metode du vælger er de syltede rødløg utroligt nemme at lave og selv om resultatet bliver en lille smule forskelligt bliver de alle super lækre.

Min favorit metode er den hvor løgene får et opkog i gryden, det er også den metode der giver helt pink og smukke løg, men vælg din metode udfra smag og temperamet.

Syltede rødløg

Syltede rødløg - nemt, hurtigt og lækkert
 
Forberedelse
Tilberedning
Samlet
 
Forfatter:
Opskrifts type: Vegansk, glutenfri
Ret: Tilbehør
Antal personer: 1 stort glas
Ingredienser
  • 3 store rødløg i skiver
  • Lage:
  • 1 dl æblecidereddike
  • 1 dl vand
  • 1 øko appelsin, saft og fint revet skal heraf
  • 1 tsk. flagesalt
  • 5 hele peberkorn
  • 1 spsk kokossukker - eller anden sødning
  • Lidt frisk timian
Fremgangsmåde
  1. Kom alle ingredienserne til lagen i en gryde, bring det i kog og tilsæt så rødløget.
  2. Sluk for varmen og lad rødløget trække heri i 5 min.
  3. Hæld rødløg og lage på et rent patentglas og stil det i køleskabet et par timer inden de skal bruges.
  4. De syltede rødløg kan holde sig i min. 2 uger i køleskabet og er et skønt tilbehør i salater og deslige.

Vanløse Blues