Veggie Fajita ris bowls med smoky blackbean hummus

Veggie Fajita ris bowls med smoky blackbean hummus

// SPONSORERET AF UNCLE BEN´S // 

Veggie Fajita ris bowls med smoky blackbean hummus er redningen til de travle dage, hvor tiden til hjemmelavet mad er tæt på ikke eksisterende og den rumlende larm fra sulten i din mave overdøver fornuft og fantasi til at lave et sundt og hjemmelavet måltid.

Denne ret tager nemlig under 15 minutter at lave!
15 minutter fra du starter med at snitte til du sidder med skålen foran dig.

Den kræver ganske få ingredienser, den er varm og spicy og så er den sund og dejligt mættende.

Veggie Fajita ris bowls med smoky blackbean hummusVeggie Fajita ris bowls med smoky blackbean hummusVeggie Fajita ris bowls med smoky blackbean hummusVeggie Fajita ris bowls med smoky blackbean hummus

Veggie Fajita ris bowls med smoky blackbean hummus

Veggie Fajita ris bowls med smoky blackbean hummus tager virkelig kun15 min at lave!  – så hurtig kan en pizza fra den lokale alligevel ikke nå at blive leveret.

Den smager ikke bare bedre, den er tilmed meget sundere og koster meget mindre. Og følelsen af at have lavet et sundt og hjemmelavet måltid, selv på din aller travleste dag, er ikke til at skyde igennem.

Nu tænker du måske, at det da er helt umuligt at koge ris på den korte tid. – Men det er slet ikke.

Uncle Ben´s, som du sikkert allerede kender fra deres mange saucer på glas, har netop lanceret 2 nye “boil in bag” ris blandinger.

En med ris og quinoa og en med en blanding af ris, quinoa og hvede- og boghvedekerner og den kræver altså kun 10 minutter i det kogende vand.

Boil in bag = perfekt resultat

Ris på kun 10 min, helt uden at måle og uden de brænder på.
Et helt perfekt og luftigt resultat hver eneste gang – kan du det?

Jeg ved ikke med dig, men det der med at tage tid når der skal koges ris, ja det altså ikke rigtig noget jeg sådan bruger. Jeg tænker altid at det har jeg da 100 % styr på, men så ringer telefonen, eller jeg bliver opslugt af instagram og glemmer alt om hvornår risene var færdige.
Så rigtig tit ender mine ris med at blive til en kedelig sammenklistret masse, der ihvertfald ikke fortjener at blive vist frem hverken her eller på instagram.

Når vi har travlt eller bare generelt uopmærksomme, har vi brug for løsninger, der tænker for os og sikrer os et godt resultat, hver gang! Også selvom snakken med svigermor trækker lidt ud.

Det giver Boil in bag ris blandinger fra Uncle Ben´s dig.
Med dem får du altid lette og luftige ris, med masser af bid og smag.

Mere bid og flere proteiner

Med en blandingen af ris og quinoa og ris, hvede- og boghvedekerner og quinoa giver får du mere bid, flere proteiner og ekstra fibre, end som hvis du kun spiste ris.

Dine ris er altså nu blevet en tak sundere og så kan de altså laves på kun 10 min.
Nu er der altså ingen undskyldning for ikke at sætte fut i gryder og pander, når hjemmelavet mad kan laves på så kort tid.

Veggie Fajita ris bowls med smoky blackbean hummus

Veggie Fajita ris bowl med smoky blackbean hummus
 
Forberedelse
Tilberedning
Samlet
 
Veggie Fajita ris bowls med smoky blackbean hummus tager kun 15 min. at lave. Kræver få ingredienser, er spicy og dejligt mættende. Opskriften er udviklet i samarbejde med Uncle Ben´s og kan også findes på Alt.dk
Forfatter:
Opskrifts type: Vegansk, glutenfri
Ret: Mexikansk
Antal personer: 2 portioner
Ingredienser
  • 1 pose Uncle Ben´s Ris, hvede, boghede og quinoa blanding
  • 1 rød peberfrugt, i trimler
  • 1 gul peberfrugt, i trimler
  • 1 grøn peberfrugt, i trimler
  • 2 store rødløg, i halve skiver
  • 1 moden avokoado, i skiver
  • 1 fed hvidløg, fint revet
  • 1 tsk. paprika
  • 1 tsk. stødt spidskommen
  • 1 tsk. stødt koriander
  • 1 tsk. oregano
  • ½ tsk. røget paprika
  • ⅛ tsk. cayennepeber
  • salt og peber
  • limebåde og koriander til servering
  • kokosolie til stegning
  • 1 portion smoky spicy blackbean hummus
Fremgangsmåde
  1. Bring en gryde med vand i kog og kog posen med ris blandingen heri i 10 min.
  2. Varm en sauterpande op til høj varme.
  3. Smelt kokosolien og steg løg, hvidløg og peberfrugter heri i 7 min under låg.
  4. Tilsæt krydderierne, vend det rundt og steg det yderligere 3 min. uden låg.
  5. Hæld vandet fra risene og lad posen dryppe af.
  6. Fordel ris og fajita blandingen i 2 skåle.
  7. Top med hummus og avokado og pynt med koriander og limebåde.