Koldskåls chiagrød med rabarber lyder som en dessert, det kan det faktisk også sagtens være.
Men det er også en super lækker og sund morgenmad, hvor alt det gode fra sommeren er samlet i en lækker mundfuld.
Rør den sammen om aftenen og hav den klar til servering om morgen, hvor du har tralvt med at komme ud af døren.
Sommerdessert forklædt som morgenmad
Eller morgenmad forklædt som sommerdessert?
Ja valget er dit.
Du kan nemlig både spise den til morgenmad eller servere den som dessert.
Den smager nemlig af den lækreste sommerdessert, men er samtidig så sund, at den sagtens kan serveres som morgenmad.
Dessert til morgenmad er aldrig en dårlig idé, vel?
Koldskåls chiagrød med rabarber
Koldskåls chiagrød med rabarber er en skøn kombination af 2 af sommerens must haves; rabarber og koldskål.
Det har ikke været rigtig sommer, hvis ikke man har spist mindst 2 liter koldskål, vel?
Jeg selv er helt vandvittig pjattet med koldskål og kan spise det dagen lang.
Derfor har jeg selvfølgelig også brugt koldskål i denne lækre morgenmad.
Morgenmad der smager af sommerdessert, så ved man bare det bliver en god dag, ikke?
Morgenmads chia lækkerier
Chiagrød er den sunde lækre morgenmad du kan forberede dagen før og derfor står klar til dig i køleskabet.
Den kan varieres i det uendelige, se mine favoritter herunder, måske en af dem er din nye morgenmadsfavorit?
Choko/peanut chiamousse med jordbær og kakaonibs
Hindbær chiamousse
Moccachia – chiagrød
- 4 spsk. chiafrø evt. hvide
- 3 dl vegansk koldskål
- 2 dl rabarber kompot
- 2 dl luxus granola
- Rør chiafrø sammen med koldskål og lad det trække i min. 10 min. eller nattenover i køleskabet.
- Blend chiablandingen hvis du ønsker en mousse lignende konsistens, den kan også serveres som den er.
- Fordel rabarber kompotten i 2 glas og fordel herefter chiablaningen ovenpå.
- Top med granola og spis det som en lækker luksuriøs morgenmad eller som en sund dessert.
GemGem