Rabarberis

Rabarberis

Rabarberis er sommerstemning og mormormad i en kold og lækker is-forfriskning.

Den er så lækker og cremet at det er svært at tro den ikke er lavet af fløde.
Istedet er der brugt kokosmælk, det gør både isen cremet og giver en lækker smag .

Rabarberis er den perfekte sommerdessert på en varm sommerdag.

RabarberisRabarberisRabarberis

Sol, sommer og massevis af is

Der er ingen tvivl om at en kold ispind eller vaffel med yndlings kuglerne, smager allerbedst på en varm sommerdag.

Men, helt ærligt?
Smager is ikke godt, uanset hvilket vejr det er?
Eller er det bare mig der er en is-elskende-tosse?

Jeg er ikke den store dessert spiser, men når det kommer til is, ja så har jeg altså svært ved at sige nej.
Og da slet ikke, når det er en is, udelukkende lavet af sunde og nærende ingredienser.

Rabarberis & give away

Opskriften på denne lækre rabarberis er inspireret at den uimodståelige bog Nicecream.  En bog fyldt med over 50 sunde og lækre isopskrifter, den ene mere lækker end den anden.

Og ved du hvad, den kan blive din!

Jeg udlodder nemlig hele 3 eksemplarer af Nicecream – lækkert ikke?

Det eneste du skal gøre er at tilmelde dig mit nyhedsbrev hvor du vil modtage madplaner, eksklusive opskrifter og meget meget mere.

Tilmeld dig her senest lørdag d. 17/6 og vær med i konkurrencen om at vinde 1 af de 3 bøger.

 

Du tilmelder dig nyhedsbrevet her:

 

Sød rabarber hjemmebag

Is, snitter, vafler og tærter – rabarber passer perfekt til det hele.
Det eneste du skal gøre, er at beslutte, hvilken en af disse lækkerier du skal kaste dig over imens isene bliver klar i fryseren.

Havregrynssnitter med rabarber
Kokosvafler med rabarberkompot
Rabarbercrumble med vaniljeis

Rabarberis

Rabarberis
 
Forberedelse
Tilberedning
Samlet
 
Forfatter:
Opskrifts type: Vegansk, glutenfri
Ret: Is, dessert
Antal personer: 10-12 stk
Ingredienser
  • 3 dl. hjemmelavet rabarberkompot
  • 2 ds. kokosmælk - ikke light
  • 2 spsk. lecithin granulat* - kan undlades
  • 3 spsk. agavesirup - eller anden sødning
  • 1 tsk. vaniljepulver
  • Overtræk:
  • Mørk chokolade
  • Hasselnødde flager
Fremgangsmåde
  1. Kom kokosmælk, lecithin granulat, agavesirup og vaniljepulver i en blender og blend det jævn og cremet.
  2. Vend rabarberkompotten i og kom blandingen i isforme.
  3. Sæt ispinde i og sæt formen i fryseren.
  4. Frys isen i min. 4 timer.
  5. Pynt isene med smeltet mørk chokolade og hasselnødde flager.