Gulerodskage pandekager

Gulerodskage pandekager

Start din weekend morgen med maner og lav gulerodskage pandekager!

De er små, tykke og bløde.
De er søde og de er krydrede.

Faktisk er de bare mega lækre, især når de stables og toppes med alt muligt lækkert!

Gulerodskage pandekagerGulerodskage pandekagerGulerodskage pandekager

Luksus morgenmad

Hverdags morgenmad og weekend morgenmad.
Se det er to vidt forskellige begreber.
Bevars, det er stadig mad, der spises om morgenen.

Men hvor det oftes skal gå lidt stærkt i hverdagene, kan vi modsat bruge lidt ekstra tid på morgenmaden i weekenderne.

Og det er lige præcis her, pandekager kommer ind i billedet.
Findes der noget bedre, end en god stak pandekager til morgenmad og oceaner af tid til bare at nyde den?
Jeg tror det ikke…

Gulerodskage pandekager

Gulerodskage pandekager er som navnet afslører pandekager, der smager af gulerodskage.
Lækkert, ikke?

De er super nemme at lave, fordi alt kommes bare ned i blenderen.
Og wrooom så er der pandekagedej, helt uden klumper, på nærmest ingen tid.

Vores pandekage stabler blev i bedste gulerodskage stil, toppet med yoghurt, kanel, rosiner og kokos.

Skulle du være så heldig at have pandekager til overs, så frys dem ned og giv ungerne et par stykker med i madpakken, når hverdagen melder sig igen.
Tænk at åbne sin madpakken og se at der ligger en lille mundfuld weekend lige der.
Mums, lige til at blive glad i låget af.

Pandekager i stakkevis

Nogle ting bliver bare bedre, når det serveres i stakke.
Især pandekager!

Derfor skal du da lige have et par pandekager mere med på vejen.
Fordi måske du er mere til pandekager med blåbær, eller måske du har brug for at få listet lidt flere grøntsager i ungerne?

Vælg selv, de er begge møghamrende lækre …

Tykke fluffy blåbær-kokos pandekager
Sunde grønne pandekager

Gulerodskage pandekager

Gulerodskage pandekager
 
Forberedelse
Tilberedning
Samlet
 
Forfatter:
Opskrifts type: Vegansk, glutenfri
Ret: Morgenmad
Antal personer: 18 små pandekager
Ingredienser
  • 200 g gulerod
  • 400 ml kokosmælk
  • 4 dl kastanjemel - eller anden glutenfri mel
  • 2 spsk. knust hørfrø
  • 1 spsk. ahornsirup - eller anden flydende sødning
  • 1 tsk. kanel
  • 1 tsk. bagepulver
  • ½ tsk. kardemomme
  • ¼ tsk. allehånde
  • 1 nip salt
  • kokosolie til stegning
  • Til servering: soya yoghurt, ristet kokos og rosiner
Fremgangsmåde
  1. Kom gulerod og kokosmælk i en blender og blend det helt jævnt og cremet.
  2. Tilsæt alle de øvrige ingredienser og blend igen til konsistensen er jævn.
  3. Varm en pande op til medium varm og smelt kokosolien.
  4. Brug et par spsk. dej til hver pandekage.
  5. Steg pandekagerne til de er faste i kanten, vend dem og steg dem yderligere 1 min.
  6. Fortsæt til der ikke er mere dej.
  7. Server pandekagerne toppet med soya yoghurt, ristet kokos og rosiner.

 

GemGem

GemGem

GemGem

GemGem

GemGem

GemGem

GemGem

GemGem

GemGem

GemGem

GemGem

GemGem

GemGem

GemGem

GemGem

GemGem

GemGem