Kold nudelsalat med edamamebønner og peanutbutterdressing

Kold nudelsalat med edamamebønner og peanutbutterdressing

// ANNONCE FOR FISKARS //

Kold nudelsalat med edamamebønner og peanutbutterdressing forener alt godt fra thaiboksen.

Nemlig kolde nudler og peanutbutterdressing.
Jeg ved ikke hvad det er med de nudler, men de er bare bedst kolde, er det ikke rigtigt?

Og nu er de så endt i en lækker farverig salat, med alt hvad thaimad hjertet begærer.

Kold nudelsalat med edamamebønner og peanutbutterdressingKold nudelsalat med edamamebønner og peanutbutterdressingKold nudelsalat med edamamebønner og peanutbutterdressing

Ingen nudler i vasken

Hånden på hjertet.
Hvor mange gange, har du ikke oplevet dette scenarie?

Du er igang med at koge nudler, eller pasta for den sagsskyld, og tiden til at hælde vandet fra, er kommet.
Du leder febrilsk efter dørslag, si og grydelapper, men kan ikke finde nogle af delene.
Du tænker, argh det går nok….

Men NEJ, du brænder nallerne på det glohede grydelåg og alle de lækre nudler ligger nu og roder rundt nede i køkkenvasken, sammen med kaffegrums og gulerodsskræller – og er helt og aldeles uspiselige…

SUK …

Ja, jeg kan ihvertfald ikke afvise at det er sket (u)talrige gange herhjemme …
Men ved du hvad, sådan behøver det slet ikke at være.

Med Fiskars Hard Face gryder ved din side, er det slut med nudler i vasken.

Hard Face til krævende hverdagsbrug

Ser du, Fiskars Hard Face gryder er nemlig udstyret med nogle ret så geniale låg.

Låget har en silikonekant, der både søger for du ikke brænder nallerne, når du skal hælde vandet fra nudlerne.
Men vigtigst af alt, også er udstyret med 2 smarte hælde funktioner.
En bred åbning, til når der koges kartofler og en med små huller, til når der fx. koges pasta eller som her, nudler.

Jeg oplever faktisk også, at tingene koger meget mindre over, netop pga. de de smarte huller i lågets kant.

Derudover er jeg virkelig også fan af at låget er gennemsigtigt.
Fordi lige så hyggeligt, som det er at kigge ud af bilruden når den er i vaskehallen, er det da også hyggeligt, at kunne se sine nudler koge.

Eller….
Er det bare mig?

Kold nudelsalat med edamamebønner og peanutbutterdressing

Kold nudelsalat med edamamebønner og peanutbutterdressing er ikke kun en fryd for øjet.

Den er i særdeleshed også en fryd for dine smagsløg.
Her er der nemlig smæk på smagen.

Masser af grøntsager, forårsløg, koriander og den ualmindelig gode peanutbutterdressing.
Ja, bare den alene gør det mundvandsløbende godt.
Men til sammen, bliver det til den lækreste smagsbombe OG mættende salat – MUMS!

Kog nudler, kog mange

Nu hvor det er slut med at nulderne ender i køkkenvasken, så er det da bare med at koge så mange, at du også kan lave disse 3 lækre nudelretter, ik?

Thai quinoa kødboller med grøntsagsnudler
Green Thai curry med edamamenudler
Sorte nudler med broccoli, edamamebønner og peanutbuttersauce

Lad mig vide hvad du synets om denne kolde nudelsalat med peanutbutterdressing

Hvis du laver nudelsalaten, så lad mig da lige høre hvad du syntes om dem i kommentar feltet.

Og glem ikke, at du kan give mine opskrifter karakterer, det gør du ved at trykke på de gule stjerner når du kommenterer.
Det ville gøre mig så glad, så ved jeg nemlig hvad der hitter.

Laver du opskriften, så del den endelig på Instagram og tag mig @vanloseblues og brug #vanloseblues, så jeg ikke går glip af dem.
Jeg vil elske, at se din kreation af min opskrift!

Kold nudelsalat med edamamebønner og peanutbutterdressing

Peanut nudler med gulerødder og edamamebønner
 
Forberedelse
Tilberedning
Samlet
 
Forfatter:
Opskrifts type: Vegansk, glutenfri
Ret: Thaifood
Antal personer: 4 portioner
Ingredienser
  • ½ -1 lilla spidskål, alt efter størrelse (og appetit) fint snittet
  • 4 gulerødder, i juliennestrimler
  • 4 forårsløg, fint snitter
  • 300 g edamamebønner, afbælgede - optøet
  • 180 g brede risnudler
  • 1 broccoli, i mindre buketter
  • 1 stor håndfuld frisk koriander, groft hakket
  • 1 rød chili, uden kerner - fint hakket
  • 2 spsk. sorte sesamfrø
  • Peanutbutterdressing
Fremgangsmåde
  1. Kog nudlerne efter anvisningen.
  2. Skyl dem med koldt vand, lad dem dryppe af og vend dem med lidt af dressingen for at undgå de klistrer sammen.
  3. Damp broccolien i en gryde med en lille smule vand i bunden i 1-2 minutter.
  4. Vend alle ingreidenser sammen i en stor skål.
  5. Anret salaten i 4 mindre skåle og server dressingen til.

 

GemGem

GemGem

GemGem

GemGem

GemGem

GemGem

GemGem

GemGem

GemGem

GemGem

GemGem

GemGem

GemGem

GemGem

GemGem

GemGem

GemGem

GemGem

GemGem

GemGem

GemGem