Edamamehummus med masser af koriander

Edamamehummus

Edamamehummus med masser af koriander er et lækkert twist på en, ellers i forvejen, god opskrift.

Men forandring fryder og det gør hummus i særdeleshed også.

Så gør dine grøntsags stave, sandwich, burger – eller hvad med bare ALT, lidt mere lækkert med denne smagsbombe af en hummus.

EdamamehummusEdamamehummusEdamamehummusEdamamehummus

Kan man egentlig få for meget hummus?

Ok, inden vi går igang er jeg altså lige nødt til at spørge dig om noget…
Findes der egenligt en øvre grænse for hvor mange hummusopskrifter, én blog må indeholde?

Hvis der gør, er jeg bange for jeg er ved at nå den grænse.
Denne her, er nemlig intet mindre end den 7. af slagsen.

7 …

Men ved du hvad, det er da ikke en eneste for meget, vel?
Fordi hummus, kan man virkelig ikke få for meget af.
Kan man?

Se det findes der kun et svar til – og det er et stort rungende NEJ!
Hummus er godt, til sådan cirka alt, derfor tilføjer jeg hermed d. 7 (og med garanti ikke sidste) hummus opskrift til bloggen.
Så tag godt imod ….

Edamamehummus med masser af koriander

Edamamehummus med masser af koriander, fordi nu skal jeg eda-mame gi´dig hummus, skal jeg…

Ikke kun fordi portionen er relativt stor, men også fordi det er en vanvittigt god en af slagsen.
Konsistensen er U.L.T.R.A cremet og smagen er mild og bare pokkers lækker.

Den generøse mængde koriander giver sammen med soya yoghurten et lækkert twist og bliver til en smagsbombe af dimensioner.

Skulle du være en af de (stakkels) mennesker, der bare ikke kan li´ koriander, ja så er det bare super ærgerligt …
Nej, naturligvis ikke!
Ej, jeg driller selvfølgelig bare.
Jeg ELSKER bare koriander så pokkers meget, at jeg slet ikke kan forestille mig ikke at kunne li det…

Korianderen kan altså snildt undlades, nedjustrers eller skiftes ud med andre krydderurter, som fx. persille eller estragon.
Din hummus – dine regler, ikke sandt?

Vælg din favorit

Ja, hvis du altså kan.

Stod jeg foran en hummus buffet – WOW! overvej lige hvilket drømmescenarie dét ville være?
Ville jeg UMULIGT kunne nøjes med bare at tage én af slagsen.

Næ jeg ville i bedste “buffetstil” tage ALT for meget på min tallerken og spise mig ALT for mæt i hummus.

Og fordi jeg ikke kan vælge, syntes jeg også bare du skal kaste dig over de 6 andre hummusopskrifter, der altså også er her på bloggen.

Nu er det altså bare at starte fra en ende af.
Så værsågod, hummus ad libitum!

Perfekt hjemmelavet hummus – oliefri
Karry-mango hummus
Rødbedehummus
Thai peanut hummus
Gulerod-chili hummus
Smoky spicy blackbean hummus

Lad mig da endelige høre hvad du synets om opskriften…

Hvis du laver opskriften, så lad mig da lige høre hvad du syntes om dem i kommentarfeltet, ikke?

Del den endelig også på Instagram og tag mig @vanloseblues og brug #vanloseblues, så jeg ikke går glip af dem.
Jeg vil elske, at se din kreation af min opskrift!

Edamamehummus

Edamamehummus med masser af koriander
 
Forberedelse
Tilberedning
Samlet
 
Forfatter:
Opskrifts type: Vegansk, glutenfri
Ret: Hummus
Antal personer: 4-6 portioner
Ingredienser
  • 1 ds. hvide bønner
  • 300 g edamamebønner, optøet
  • 1 ½ dl. soya yoghurt
  • 2 store spsk. tahin
  • 2 tsk. stødt spidskommen
  • 1 fed hvidløg
  • 1 stor håndfuld frisk koriander
  • 1 citron, saften heraf
  • salt
Fremgangsmåde
  1. Kom alle ingredienser i en foodprocessor eller blend det til en jævn og cremet konsistens.
  2. Smag til med salt og anret hummussen i en skål.
  3. Pynt evt. med koriander og sesamfrø.
Tips
Opbevar overskydende hummus i en lukket beholder i køleskabet, her holder den sig min 3-4 dage.

 

GemGem

GemGem

GemGem

GemGem

GemGem

GemGem

GemGem

GemGem

GemGem

GemGem

GemGem

GemGem

GemGem