Edamamehummus med masser af koriander er et lækkert twist på en, ellers i forvejen, god opskrift.
Men forandring fryder og det gør hummus i særdeleshed også.
Så gør dine grøntsags stave, sandwich, burger – eller hvad med bare ALT, lidt mere lækkert med denne smagsbombe af en hummus.
Kan man egentlig få for meget hummus?
Ok, inden vi går igang er jeg altså lige nødt til at spørge dig om noget…
Findes der egenligt en øvre grænse for hvor mange hummusopskrifter, én blog må indeholde?
Hvis der gør, er jeg bange for jeg er ved at nå den grænse.
Denne her, er nemlig intet mindre end den 7. af slagsen.
7 …
Men ved du hvad, det er da ikke en eneste for meget, vel?
Fordi hummus, kan man virkelig ikke få for meget af.
Kan man?
Se det findes der kun et svar til – og det er et stort rungende NEJ!
Hummus er godt, til sådan cirka alt, derfor tilføjer jeg hermed d. 7 (og med garanti ikke sidste) hummus opskrift til bloggen.
Så tag godt imod ….
Edamamehummus med masser af koriander
Edamamehummus med masser af koriander, fordi nu skal jeg eda-mame gi´dig hummus, skal jeg…
Ikke kun fordi portionen er relativt stor, men også fordi det er en vanvittigt god en af slagsen.
Konsistensen er U.L.T.R.A cremet og smagen er mild og bare pokkers lækker.
Den generøse mængde koriander giver sammen med soya yoghurten et lækkert twist og bliver til en smagsbombe af dimensioner.
Skulle du være en af de (stakkels) mennesker, der bare ikke kan li´ koriander, ja så er det bare super ærgerligt …
Nej, naturligvis ikke!
Ej, jeg driller selvfølgelig bare.
Jeg ELSKER bare koriander så pokkers meget, at jeg slet ikke kan forestille mig ikke at kunne li det…
Korianderen kan altså snildt undlades, nedjustrers eller skiftes ud med andre krydderurter, som fx. persille eller estragon.
Din hummus – dine regler, ikke sandt?
Vælg din favorit
Ja, hvis du altså kan.
Stod jeg foran en hummus buffet – WOW! overvej lige hvilket drømmescenarie dét ville være?
Ville jeg UMULIGT kunne nøjes med bare at tage én af slagsen.
Næ jeg ville i bedste “buffetstil” tage ALT for meget på min tallerken og spise mig ALT for mæt i hummus.
Og fordi jeg ikke kan vælge, syntes jeg også bare du skal kaste dig over de 6 andre hummusopskrifter, der altså også er her på bloggen.
Nu er det altså bare at starte fra en ende af.
Så værsågod, hummus ad libitum!
Perfekt hjemmelavet hummus – oliefri
Karry-mango hummus
Rødbedehummus
Thai peanut hummus
Gulerod-chili hummus
Smoky spicy blackbean hummus
Lad mig da endelige høre hvad du synets om opskriften…
Hvis du laver opskriften, så lad mig da lige høre hvad du syntes om dem i kommentarfeltet, ikke?
Del den endelig også på Instagram og tag mig @vanloseblues og brug #vanloseblues, så jeg ikke går glip af dem.
Jeg vil elske, at se din kreation af min opskrift!
- 1 ds. hvide bønner
- 300 g edamamebønner, optøet
- 1 ½ dl. soya yoghurt
- 2 store spsk. tahin
- 2 tsk. stødt spidskommen
- 1 fed hvidløg
- 1 stor håndfuld frisk koriander
- 1 citron, saften heraf
- salt
- Kom alle ingredienser i en foodprocessor eller blend det til en jævn og cremet konsistens.
- Smag til med salt og anret hummussen i en skål.
- Pynt evt. med koriander og sesamfrø.
Kan man mon bruge kickærter i stedet o
For hvidebønner?
Naturligvis 🙂
Kan man bruge alm. neutral youghurt eller skyr i stedet for soya youghurt – eller hvad vil du anbefale? Jeg lever ikke vegansk men bliver inspireret af dine opskrifter 🙂
Det er jo lidt af et dilemma 😉
Fordi som veganer, kan jeg jo ikke direkte anbefale at bruge mælkeprodukter …
Så derfor bliver mit svar at du kan bruge dit foretrukne surmælksprodukt 😉
Det kan jeg godt forstå Maria – men tak 🙂 Jeg tester for den der hummus MÅ jeg prøve!
Kan den fryses ?
Det har jeg ikke lige forsøgt mig med da jeg altid får den spist rimelig hurtigt 😉
Så det kan jeg desværre ikke give et kvalificeret svar på, jeg ved dog at andre har succes med at fryse hummus, så måske det går med denne også?
Lad mig endelig høre hvordan det går hvis du giver det et forsøg 😉