Popcorn barer med karamel, chokolade og peanutbutter

Popcorn barer med karamel, chokolade og peanutbutter

Popcorn barer med karalmel, chokolade og peanutbutter er lige så lækre som de lyder.
Nej bedre endnu, faktisk!

Der er altså ingen beskeden at spore her.
Men hvorfor være beskeden, når man har lavet noget, der er så freaking lækkert.
Faktisk ville det da bare være fjollet, ikke?
Fordi nu kan du også kaste dig over opskriften og fik jeg sagt at de er lækre?

Popcorn barer med karamel, chokolade og peanutbutterPopcorn barer med karamel, chokolade og peanutbutterPopcorn barer med karamel, chokolade og peanutbutterPopcorn barer med karamel, chokolade og peanutbutter

Popcorn hygge

Kender du det med at man er kommet til at poppe alt for mange popcorn?
Og efter en aften med filmhygge, har en skål halvfyldt med uspiste popcorn stående …

Øh, nej, vel? ….

Ja, jeg gør ihverfald ik da…
Når jeg har lavet popcorn, går jeg i absolut udrydelses-mode!
Jeg stopper ikke et sekund før skålen er tomt …

Popcorn er nu også bare bedst, når de er dampende varme og knasende sprøde, ikke?
Medmindre du altså snasker dem ind i karamel, peanutbutter og chokolade!
Så bliver det til en helt anden slags uimodståelig lækkerbisken.

Popcorn barer med karamel, chokolade og peanutbutter

Popcorn barer med karamel, chokolade og peanutbutter kræver derfor, for mit vedkommede ihverfald, at der bliver poppet popcorn specielt til anledningen.

Men det kræver også lige, at du kan modstå fristelsen for ikke at gå ombord i de (uimodståelig) lækre ny poppede popcorn.

Så måske det faktisk bare er bedst hvis du popper dobbelt portion?
Ja, det tror faktisk det er, nu hvor jeg tænker over det…
Fordi hvornår er det lige, at popcorn er en dårlig idé?

Præcis!

Og kombinationen af karamel, peanutbutter og chokolade har heller aldrig gjort noget dårligt for noget, vel?
Disse popcorn barer med karamel, chokolade og peanutbutter er på en og samme tid både chewy, sprøde, knasende, klistrede og noget af det bedste du kommer til at smage.

Så frem med gryden og pop de popcorn – NU!

Yndlings kombinationer

Kombinationen af chokolade og peanutbutter er og bliver en kombination jeg aldrig bliver træt af.

Når vi ser bort fra det åbentlyse at de smager vanvittig godt sammen, men de to mundvandsløbende sager kan også kombineres med andre lækkerier og blive til uendelig mange nye yndlings kombinationer.

Se bare dem her:

Popcorn med chokolade og peanutbutter
Sunde morgenmadsbarer med chokolade og peanutbutter
Vegansk og glutenfri banankage med peanutbutter og chokolade

Nu det blev det måske helt umuligt at vælge hvor du skal starte?

Popcorn barer med karamel, chokolade og peanutbutter

Popcorn barer med chokolade og peanutbutter
 
Forberedelse
Tilberedning
Samlet
 
Forfatter:
Opskrifts type: Vegansk, glutenfri
Ret: Snack, dessert, comfort food
Antal personer: 8-10 stk
Ingredienser
  • 1 dl. majskorn
  • 1 spsk. kokosolie
  • 1 tsk. flagesalt
  • 1 dl. peanuts, ristede og saltede
  • 1 dl. tørrede figner, i tern
  • 200 g mørk chokolade
  • ½ portion dadelkaramel - erstat mandelsmøt med peanutbutter
Fremgangsmåde
  1. Se fremgangsmåde til perfekt poppede popcorn her: Popcorn
  2. Lad popcornene køle lidt af.
  3. I en stor skål vendes popcornene med dadelkaramel, peanuts og figner.
  4. Kom bagepapir i en aflang form og pres massen godt sammen heri.
  5. Stil formen i fryseren i 30 min.
  6. Smelt chokoladen over et vandbad og hæld det jævnt over popcornene.
  7. Sæt formen tilbage i fryseren i 30 min for at få chokoladen til at størkne.
  8. Skær 8-10 barer med en brødkniv.
  9. Server barerne kolde og opbevar de resterende i køleskabet i en lukket beholder.

 

GemGem

GemGem

GemGem

GemGem

GemGem

GemGem

GemGem

GemGem

GemGem

GemGem

GemGem