Veganske kanelpandekager med æblemos og valnødder

Veganske kanelpandekager med æblemos og valnødder

// Annonce for Fiskars //

Veganske kanelpandekager med æblemos og valnødder behøver ikke være en luksus morgenmad, du venter helt til weekenden med at forkæle dig selv med.

De er både sunde, kræver få ingredienser, hurtige at lave, mættende og så er de også selvfølgelig mega lækre.
Og dét i sig selv, er jo grund nok til at kaste sig over pandekage bagningen, ikke?

Veganske kanelpandekager med æblemos og valnødderVeganske kanelpandekager med æblemos og valnødderVeganske kanelpandekager med æblemos og valnødder

Det kræver sin pande at…

… stege en god pandekage!

Du har prøvet at stege pandekager før, ikke?
Så kender du helt sikkert også til det med, at den første pandekage altid kikser.
Der SÅ irriterende, og dog…

Fordi reglen for den kiksede pandekager er jo, at den skal pandekagebageren spise med det samme.
Og selv en grim pandekage, er en god pandekage.
På den anden side, vil man jo også bare gerne have 100 % perfekte pandekager, fordi der gemmer sig vel en perfektionist i os alle, ikke?

Løsningen på de kiksende pandekager, er ganske simpelt at bruge en pande, der kan holde en høj, stabil varme
uden at brænde maden på.

Og det kan min Fiskars Hard Face-pande!

Panden har fremragende slip-let egenskaber selv ved høj varme.
Fiskars Hardface har Optiheat-teknologi, der sørger for at panden aldrig bliver overophedet (på induktion), og dermed risikerer man ikke at få ødelagt belægningen OG pandekagerne …

Veganske kanelpandekager med æblemos og valnødder

Veganske kanelpandekager med æblemos og valnødder er den ultimative efterårs morgenmadsforkælelse!
Og det er det jo fordi æbler og kanel kombineres med dampende varme pandekager.

Kanel i både pandekager og den lækre krydrede æblemosder alene gør hele balladen til en ren lukses at stå op til.
Jeg garanterer, at du nærmest vil springe ud af sengen, hvis du har disse pandekager ventende på dig…

En dag, der starter med pandekager er altid en god dag!

Fordi kan man være i dårligt humør, når man får serveret en dampende varm stak pandekager med alle sine yndlingstoppings til morgenmad?

Nej vel?

Derfor skal du da lige have 3 andre lækre morgen kickstartere, du kan variere din daglige stak med…

Gulerodskage pandekager
Tykke fluffy blåbær-kokos pandekager
Sunde grønne pandekager

Lad mig da også lige høre hvad du syntes om opskriften…

Hvis du laver opskriften, så lad mig da lige høre hvad du syntes om den i kommentarfeltet, ikke?

Del den endelig også på Instagram og tag mig @vanloseblues og brug #vanloseblues, så jeg ikke går glip af dem.
Jeg vil elske, at se din kreation af min opskrift!

Veganske kanelpandekager med æblemos og valnødder

Veganske kanelpandekager med æblemos og valnødder
 
Forberedelse
Tilberedning
Samlet
 
Forfatter:
Opskrifts type: Vegansk, glutenfri
Ret: Pandekager
Antal personer: 6 stk
Ingredienser
  • 2 bananer
  • 2 spsk. chiafrø + 6 spsk. vand
  • 2,5 dl havremælk - eller anden plantebaseret mælk
  • 2 dl. kikærtemel - eller anden
  • 2 tsk. kanel
  • 1 tsk. æblecidereddike
  • 1 nip salt
  • kokosolie til stegning
  • Til servering:
  • Soya yoghurt
  • Krydret æblemos
  • Valnødder
Fremgangsmåde
  1. Rør chiafrø og vand sammen i en skål og lad det trække i 10 min.
  2. Kom alle ingredienser i en blender og blend det til en jævn konsistens.
  3. Varm en pande op til medium varme og smelt en lille smule kokosolie.
  4. Brug ca. 2-3 spsk. dej pr. pandekage og steg dem 3-4 min på den første side og 1-2 min. på den anden side.
  5. Anret pandekagerne i stakke på 2 tallerkner og top med yoghurt, æblemos og valnødder.